Şimdi Ara

cep telefonu alcam 1000lira kadar (android)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000lira var taksitle alcam gerçi ama 1000 geçmesini lazım xperia neo düşünüyorum siz nedersiniz kulanan varmı sorun yaşayan varmı.

not: nokia önermegin bıktım artık nokia dan

• zaten 3-5 seçeneğin var lg optimus black - samsung galaxy sI - xperia neo

aklıma başka gelmedi bilgisi iyi olan arkadaşlar yardımcı olsun . benim için nokia bitti arkadaş kaba saba sorunlu tel. yapıyor.. nokia üstüne uzun yazılar yazardım ama üşendim . nokia nın bir tek modelini kullandım o da gülersin 3210 dur . :D kolay gele
  • Galaxy sl
  • xperia neo ve lg optimus black tavsiye edilebilecek en iyi smartphone modelleri. neo'nun fiyatı 1000 tl civarında optimus'un 900 tl civarında. tasarım olarak ikisi de şık cihazlar. özellik olarak hemen hemen aynılar. optimus'ta ekstra olarak 2m ön kamera, nova display ekran, wifi direct ve uzaktan yardım özellikleri mevcut. ben optimus black kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • htc desire s ve desire hd iyidir
  • ben kullanıcı olarak optimus black almanı tavsiye ederim.. tasarımı çok şık... ağırlık ve kalınlık olarak da optimus daha iyi... nova ekran tartışılmaz zaten...
    bazı zamanlar kampanyalarla 813 TL ye kadar iniyor fiyatı...

bence xperia neo ve optimus black'in ikisini al eline kendin karşılaştırma yap ona göre karar ver...
  • Xperia Neo veya Galaxy SL alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    yeni telefon alıcam da
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1000 liranı çarçur etme, optimus black ve neo arasında karşılaştırma yap.. Tercih meselesi.
  • Galaxy SL alma. Galaxy S, Optimus Black ya da Xperia Neo'dan görünümü hoşuna gideni al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Galaxy SL alma. Galaxy S, Optimus Black ya da Xperia Neo'dan görünümü hoşuna gideni al.

Yanlış görmediysem 3 gün önce Darty'de hem Galaxy SL 1.099 hemde Galaxy S 1.099 liraya satılıyordu. Eğer Galaxy S fiyatı 1.099 ise kaçırma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XRomeni

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Galaxy SL alma. Galaxy S, Optimus Black ya da Xperia Neo'dan görünümü hoşuna gideni al.

Yanlış görmediysem 3 gün önce Darty'de hem Galaxy SL 1.099 hemde Galaxy S 1.099 liraya satılıyordu. Eğer Galaxy S fiyatı 1.099 ise kaçırma derim.

İyi fiyat. Telefoncularda felan sıfırını daha ucuza bulursan alabilirsin. Ama dediğim gibi kesinlikle Galaxy SL alma.
  • Galaxy S en iyisi ;-)
  • HTC Desire S, LG Optimus Black, Sony Ericsson Xperia Neo, Samsung Galaxy S: bu dördünden birini seçmelisin. Birbirine yakın telefonlar net olarak şu diyemeyiz biraz da kişisel artık bundan sonraki seçim. Bana kalırsa bir teknoloji markette hepsini eline al, incele hangisine ısınırsan onu al. Şahsen ben olsam Desire S ile Optimus Black'ten birini seçerdim, ama ben olsam.
  • Galaxy S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.