Şimdi Ara

Cep Saatleri Koleksiyonum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saatlerimin bir kısmını fotoğraflayıp bir albüm oluşturmak istedim.

İlerleyen zamanda kalan kısmıda fotoğraflayıp albüm içerisine aktaracağım. Toplam 91 adet cep saatim bulunmaktadır.

Tamamı çalışır durumdadır ve her saatin olduğu gibi hepsinin farklı bir hikayesi vardır...

Sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince hızlı cevap vermeye çalışacağım.

http://cepsaatleri.blogspot.com

Galeri

https://picasaweb.google.com/altugkayhan/AntikaCepSaatleriHalukKayhan?authkey=Gv1sRgCOng7eSB4pzOsgE

Galeri linkini yeniledim arkadaşlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 31 Mayıs 2012; 12:17:09 >

• koleksiyon güzel, resimler güzel, saatler güzel
    tebrik ederim sizi çok kıymetli bir koleksiyonunuz var.
  • Teşekkür ederim kalan resimleride eklediğim zaman güzel bir albüm oluşacak.
  • harika bir koleksiyona sahipsiniz, iyi bir zevke sahipsiniz tebrikler
  • Gözlerim kamaştı, Longines, Zenit vb. çok güzel bir koleksiyon olmuş. Tebrikler.
  • Teşekkürler arkadaşlar sizlerinde ileride sevdiklerinize bırakabileceğiniz böyle değerli objelere sahip olabilmeniz dileğiyle.
  • Çok güzel bir koleksiyon, tebrik ederim.

Fırsat buldukça saatlerin hikayelerini yazarsanız, benim gibi zevkle okuyacak çok sayıda kullanıcı olduğundan eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galeri linkini yeniledim soran arkadaşlara duyurulur.
  • Hay Maşallah. Omega, Tissot, Longines, Zenith. Harika bir koleksiyon.

Osmanlı rakamlı, kurma anahtarlı Longines Cep Saatinin aynısından bende de var. Babamın dedesinden kalmış. Kurma sistemi bozuk ve seramik kadranın bir bölümü kırık. Ben de onu yaptırdığımda ara ara kullanmayı bile düşünüyorum. Bir tarihi yaşamak...
  • Tebriği fazlasıyla hak eden çok güzel bir koleksiyon,kendi adıma cep saatlerin hikayelerini de okumak isterim.
  • Mükkemmel bir koleksiyon, zevkle baktım fotoğraflara. Bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.
  • Fevkalade bir koleksiyon hocam.
    Merak ettiğim konu; dede vs. ya da bir yakınınız TCDD'de mi çalıştı ?
  • Tebrikler, çok güzel bir koleksiyon. Özellikle kuşak satlerinin minelerinin temizliğine hayran oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er-tay -- 2 Haziran 2012; 22:51:12 >
  • Mükemmel bir koleksiyon, gıpta ile baktım. Tebrikler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.