Şimdi Ara

Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mpx220 ne şanssız telefonmuş ya yauw mpx200 e bile wm 5 ve msn live çıkardılar mpx220 daha yeni hiç bişey yok ya. dümdüz kendi msn indne bağlanmaya devam
  • CEPTE MSN

Türkçe.
    Kendi dilinizde, dilediğinizce muhabbet için tamamen Türkçe hazırlandı.
    Türk mühendislerinin ürünü.
    Tamamı Türk mühendisleri ve yazılım uzmanları tarafından geliştirilen bu yenilik hayatınıza renk getirir.
    Kullanımı kolay.
    Onlarca ayarla, karmaşık menülerle uğraşmadan, doğrudan muhabbet...
    Sınırsız iletişim.
    Ceptemsn ile tüm MSN Messenger kullanıcılarıyla (PC, cep telefonu, PDA, Smartphone) dilediğinizce muhabbet edin.

Dünya üzerindeki tüm operatörler...
    Ceptemsn'i kullanmak için operatörünüzü değiştirmenize gerek yok. çünkü Ceptemsn, Türkiye'deki ve dünyadaki tüm operatörlerin şebekelerinde çalışır. Mesafeler artık sizin için önemli değil...

Türkiye'de Turkcell, Telsim ve Avea aboneleri Ceptemsn üzerinden birbirleriyle sınırsız iletişim kurabilirler.

EKONOMİK!

CepteMSN'i tüm operatörlerden kısa numara ile yükleyerek telefonunuza kurulumun bedeli 4 SMS/8 kontördür.

Kullanmaya başladığınızda ise sadece GPRS operatörünüz tarafından ücretlendirilirsiniz.

GPRS bağlantısında sadece gönderip aldığınız yazışmalarınız ücretlendirildiğinden binlerce kelimelik bir yazışma yapsanız bile ancak birkaç kontör harcamış olursunuz.

Bir "merhaba"nın maliyeti (7 Byte'lık veri) yaklaşık 0,000014 YTL'dir. 1000 kez merhaba yazmanın maliyeti farklı GSM operatörlerine göre aşağıdaki gibidir:

Turkcell; 0.0140 YTL = 14 kuruş
    Avea; 0.0140 YTL = 14 kuruş
    Telsim; 0.0105 YTL = 10.5 kuruş

Türkiye'de ortalama 1 aylık ceptemsn kullanımı tahminen 1 ya da 2 YTL'dir.

bilgisayarınıza indirmek içinhttp://www.ceptemsn.com/tel.aspx

telefonuza indirmek için wap.ceptemsn.com

bilginize...
    buda farkli bişi

• Upppp
  • samsunglara uyumlu değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

samsunglara uyumlu değil mi

Değilki Yazmıyo
  • 6280 için olanda karakter sorunu var.Düzeltme yolu varmı?
  • Paylaşım için çok teşekkürler.

Arkadaşlar bende konuyla %100 ilgisi olmayan ama bu cep telefonundan Windows Live Messenger'da oturum açarken de soruna neden olan bir problemim var.

Turkcell hattım var. Nokia 6680 kullanıyorum. Bütün doğru ayarları uygulamama rağmen (CEPTEN INTERNET, Turkcell WAP, Turkcell Internet ...) Internet'e (WAP'a) bağlanırken, e-posta kutusuna bağlanırken, Internet üzerinden çalışan bütün uygulamalarda bağlanırken "Paket Veri Yok! Şebeke hizmetlerini kontrol edin" hatası alıyorum. Bütün ayarlar doğru. Güvenlik engellemelerini bile kaldırdım. Ama bağlanamıyorum.

Sesli/videolu görüşmeler, mesajlaşmalar falan başarılı bir şekilde yapabiliyorum ama bu Internet'e bağlanmada bu sorunu yaşıyorum.

Dolayısıyla Windows Live Messenger'ı da kullanamıyorum.

Ha başka bir sorum daha var, (oldu ki bu sorunu halledip Internet'e girebiliyorum) MSN'de olduğumuz sürece birim zamanda kaç kontör gidiyor?

• @in_metal

quote:

CEPTE MSN

Türkçe.
    Kendi dilinizde, dilediğinizce muhabbet için tamamen Türkçe hazırlandı.
    Türk mühendislerinin ürünü.
    Tamamı Türk mühendisleri ve yazılım uzmanları tarafından geliştirilen bu yenilik hayatınıza renk getirir.
    Kullanımı kolay.
    Onlarca ayarla, karmaşık menülerle uğraşmadan, doğrudan muhabbet...
    Sınırsız iletişim.
    Ceptemsn ile tüm MSN Messenger kullanıcılarıyla (PC, cep telefonu, PDA, Smartphone) dilediğinizce muhabbet edin.

Dünya üzerindeki tüm operatörler...
    Ceptemsn'i kullanmak için operatörünüzü değiştirmenize gerek yok. çünkü Ceptemsn, Türkiye'deki ve dünyadaki tüm operatörlerin şebekelerinde çalışır. Mesafeler artık sizin için önemli değil...

Türkiye'de Turkcell, Telsim ve Avea aboneleri Ceptemsn üzerinden birbirleriyle sınırsız iletişim kurabilirler.

EKONOMİK!

CepteMSN'i tüm operatörlerden kısa numara ile yükleyerek telefonunuza kurulumun bedeli 4 SMS/8 kontördür.

Kullanmaya başladığınızda ise sadece GPRS operatörünüz tarafından ücretlendirilirsiniz.

GPRS bağlantısında sadece gönderip aldığınız yazışmalarınız ücretlendirildiğinden binlerce kelimelik bir yazışma yapsanız bile ancak birkaç kontör harcamış olursunuz.

Bir "merhaba"nın maliyeti (7 Byte'lık veri) yaklaşık 0,000014 YTL'dir. 1000 kez merhaba yazmanın maliyeti farklı GSM operatörlerine göre aşağıdaki gibidir:

Turkcell; 0.0140 YTL = 14 kuruş
    Avea; 0.0140 YTL = 14 kuruş
    Telsim; 0.0105 YTL = 10.5 kuruş

Türkiye'de ortalama 1 aylık ceptemsn kullanımı tahminen 1 ya da 2 YTL'dir.

bilgisayarınıza indirmek içinhttp://www.ceptemsn.com/tel.aspx

telefonuza indirmek için wap.ceptemsn.com

bilginize...
    buda farkli bişi

• Paylaşım için saol..
  • bu ne be link yok mu adam gibi ya tıklıoz bi şey çıkmıo
  • eline sağlık. işime yarıycak.
  • Çok teşekkürler

Birşey sorucam cepte msn şuan msnde kullandığımız hotmaili açıyor değilmi ? birde kullandığımız hotmailin mobile olması gerekiyormu ?
  • tesekkürler gercekten isime yarayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 25 Kasım 2007; 13:44:13 >
  • üst konu: veya [SSS] olmasında fayda var.
  • Eksik olma başımızdan L.J
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

Eksik olma başımızdan L.J

Onsuz Olmaz Ya Çok Süper Matrak Bi İnsan

Bu Arada Turkcell'liler Bu Yıl sonuna Kadar Bedavaya Msn'e Girebilecekler Tek Yapmaları GEreken MSN Yazıp 7777'e Göndermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastation -- 26 Kasım 2007; 19:04:12 >
  • Paylaşım için teşekkürler

Ben @Holiganın söylediği msn i kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeşiktAŞK93 -- 27 Kasım 2007; 16:27:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.