Şimdi Ara

Cep Boy Kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cep boy kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyat açısından çok avantajlı. Mesela dün Dan Brown'un Da Vinci Şifresi kitabını aldım. Kitabın boyu uzun ve yazılarıda bi hayli küçük. Fiyatı da 26 TL idi.Bugün D&R de dolaşırken aynı kitabın cep boyunu gördüm ve fiyatı 10 tlydi. Fakat insan ister istemez düşünüyor ; metinlerden küçük kesmeler yapıyorlarmıdır , yazıları daha ne kadar küçültebilirler ki?

• Cep boylarda herhangi bir kısaltma yok, sadece boyutu küçük.

Ben çok seviyorum cep boy kitapları, zira çantada, montun cebinde taşıması çok rahat oluyor.

Bazıları yazısı küçük olduğu için tercih etmiyor ama benim için sıkıntı yok. Üniversitedeyken çok daha küçük yazılı ders kitaplarını okumuştum, cep boylar onların yanında büyük bile sayılır.

Kütüphaneye dizerken hoş durmuyor diyenini de duymuştum. Evet, büyük kitapların yanına dizince hoş durmuyor ama cep boyları yan yana dizince gayet şık duruyor.
  • cep boy candır bende çok severim cep boyu her hangi kısaltma felanda olmaz
  • Cep boy ekonomik acidan guzeldir. Ama benim gibi kutuphane tutanlar icin pek estetik durmuyor kutuphanede. O yuzden pek tercih etmiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç cep boy kitap almadım.
  • Cep boy iyidir.Sayfaları hızlı hızlı çevirince okuma isteğini arıtırıyor.
  • Yolda falan okuyorsan cep boy baya pratik oluyor.
  • Benim için metin tam olsun, okunabilir olsun gerisi önemli değil. 1-2 cep boy kitap okudum bi sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

Cep boy iyidir.Sayfaları hızlı hızlı çevirince okuma isteğini arıtırıyor.

içimi okudun aynen kendimi profosör gibi hissediyorum sayfalar küçük olunca hızlı geçiliyo .D
  • Cep boy ile normal metin arasında fark yok. Sadece boyutu küçük ama normali gibi zevk alamazsın diyeyim.
  • askerken nöbet tutarken işinize yarar cep boy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

Cep boy ekonomik acidan guzeldir. Ama benim gibi kutuphane tutanlar icin pek estetik durmuyor kutuphanede. O yuzden pek tercih etmiyorum ben

aynen öyle.
  • alin okuyun koyun kitapliginiza estetik durmaz diye de endiselenmeyin kitabin estetikligi mi olur?her seyin gorsellige dokuldugu muhtevasinin cogunlukla arka planda kaldigi su gunlerde hele de okuma oraninin belirli seviyelerde surttugu su guzelim ulkede ister ceplik ister estetik kutuphanelik olsun alin okuyun yeter ki okuyun da ama yeter ki sekli boyutuna degil maddi boyutuna bakin.siz okudukca en kotu kitap bile kitapliginizda guzel durur emin olun okuyun yeter ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cep boyda iyi.Tabi bazılarında yazılar küçük oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.