ben bi cep bilgisayarı almak istiyorum. ancak kafama takılan bazı şeyler var.
ben ofisteki ve bazı yerlerdeki server'lara bağlanmak istiyorum. normalde bunu Windows XP'de "Remote Desktop Connection" (Uzak Masaüstü Bağlantısı) ile yapabiliyorum.
araştırdım internette cep bilgisayarları için remote desktop yazılımı var.
ancak hız nasıl olur? belki wireless ile normal olur ama EDGE ile nasıl olur? Daha önce bağlanan oldu mu? ve kullanışlı mı?
iyi çalışmalar
valla windows mobile altında var remote desktop programı onun için zannedersem tüm pda larda vardır. Şimdiye kadar hiç denemedim ama gayet düzgün çalışıyor bildiğim kadarıyla eğer tatmin etmezse çok güzel remote admin programları var aynı şekilde kullanabileceğin. Edge de perfromans görüntü ayarlarını biraz kısıp (sayfa yenileme gibi) ve faturanın ağırlığından muzdarip olmayacaksanız tatmin edici olur.
hımm...
fatura kasar diyosun yani. :)
Ben kendi PPC'mde wireless üzerinden Netsupport Manager kullanıyorum, tek kelimeyle harika çalışıyor. Performans da süper, kesinlikle tavsiye ederim.
markası ne acaba hangi marka model önerirsiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65
arkadaşım bende asus p535 var..süper hızlı olarak bağlandığım yerlerde(şifresiz olarak) gayet hoşuma gitti... bugün İstinyePark taydım..(cevahir gibi büyük bir alışveriş merkezi) sanırsam 5 civarı wireless aygıtı buldu...ama internete giremedim...nedeni ise şifre istiyodu...bu şifreleri kıramaz mıyız ?yada ewden komşumun modeminden girmek için şifreyi nasıl kırabilirim..amacım birşey indirmek değil.sadece biraz internette takılmak..kendi adsl modemim var ama kablolu...birşey indirme ihtiyacı güdersem zaten oradan hallediyom..ama sadece deneme maksatlı veya bazen takılmak için cep bilgisayarından giremez miyim internete?teşekkürler cvplar için
pda kulllanarak kıramazsın pc de bile çok zor buyuk alışveriş yerlerinde ise zaten o wirelessi sağlayanlar cafeler faln git şifresini sor sölerler ayrıca sen bişe indirmesen bile kullandıgın insanın kotasından gider yani açtıgın her sayfa kotaya yansır onun için yapma bence ayıp
selam arkadaşlar bende ipaq cihazınla server 2003 de terminal client ile oturum açarak çalışmak istiyoru. eski vm5 de bunu yapabiliriyordum ama vm6 da yapamıyorum. eğer 3 üncü parti bir program biliyorsanız yada vm6 nasıl olduğunu biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.