Şimdi Ara

CEP 1 tarifesi ile ayda 100 kontör yükle HER YÖNE 1 kontöre konuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cep 1 tarifesinde kontör yükleme olmadan indirimli konuşma şartı 10,10,2008 de bitiyor.

FAKAT

AYDA SADECE 100 KONTÖR YÜKLEYEREK 30 GÜN BOYUNCA HER YÖNE 1 KONTÖRE KONUŞABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 10 Ekim 2008; 17:37:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

cep 1 tarifesinde kontör yükleme olmadan indirimli konuşma şartı 10,10,2008 de bitiyor.

FAKAT

AYDA SADECE 100 KONTÖR YÜKLEYEREK 30 GÜN BOYUNCA HER YÖNE 1 KONTÖRE KONUŞABİLİRSİNİZ.

link alabilirmiyiz.

bu güzel oldu.
  • vodafone az önce mesaj gönderdi
    link daha yok
  • güzel olmuş.

avea hala beklesinn
  • mükemmel olmuş bakalım avea ne yapacak
  • En mantıklısı olmuş..

Hergün uzamışmı diye bakmaktan insan yoruluyordu

100 kontör yüklemeyen adamda zaten 1 kontöre görüşmesin dimi :)
  • Ben cep 1 e geri döneyim o zaman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cep1 ıyıde 10 dakıkası 1 kntore konusamıyorsun o kotu
  • Vaay bu olay olursa güzel olacak.. Avea'da artık birşeyler yapmalı, Vodafone'da bile hareketlenme var, Avea uyumaya başladı bu sefer de.
  • Vodafone'un sitesinde kontor yukleme sartı 200 yazıyor.
    Vodafone Cep1 Tarifesi 10 Ekim 2008'e kadar kontör yükleme koşulu yok
    Kontör Yükleme Şartı
    (10 Ekim 2008'den sonra) 200 kontör yüklenirse 200 kontör yüklenmezse
    Vodafone 1 kontör/dk 3 kontör/dk
    Yurtiçi Diğer GSM Operatörleri 1 kontör/dk 3 kontör/dk
    Sabit Telefon 1 kontör/dk 3 kontör/dk
    Yurtiçi SMS 1 kontör/adet 1 kontör/adet
    Yurtdışı SMS 3 kontör/adet 3 kontör/adet
    Vodafone olarak belirtilen aramalar, yurtiçindeki Vodafone aramaları için geçerlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cu.01 -- 9 Ekim 2008; 22:56:58 >
  • Yarın belli olur bakalım.. Çıkar kokusu.
    Hadi artık güzel şeyler olsun ya!
  • Web sitesinde daha bir düzenleme yapılmamış demekki ama bana da bugün aynı mesaj geldi.
    Cep1'in bu şekilde kalıcı olmasını diliyorum.

Bu tarife bu şekilde olursa gerçekten çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

Web sitesinde daha bir düzenleme yapılmamış demekki ama bana da bugün aynı mesaj geldi.
    Cep1'in bu şekilde kalıcı olmasını diliyorum.

Bu tarife bu şekilde olursa gerçekten çok iyi

kalıcı olmuş gelen mesaj bunu belirtiyor ah birde saniye bazlı veya 6 saniye üzerinden ücretlendirme olsa manyak olur
  • bu güzel bi gelişme bide cep öğrenciye bi film çekseler süper olur:)
  • Vodafone Cep1 tarifesi için geçerli "Kontör yükleme şartı olmaksızın, yurtiçi dakikası 1 kontöre görüşme kampanyası" 10 Ekim 2008 tarihinde sona ermiştir.Daha önce 200 kontör olan yükleme şartı 10 Ekim 2008 tarihi itibariyle 100 kontör olarak uygulanacaktır. 100 kontör yüklemesi yapılmadığı takdirde 1dk/3 kontördür.
  • teşekkürler galiba numara taşımada hatlarımdan bir tanesini vodafone taşıyacağım
  • Gayet uygun bir duruma geldi tarife. Ama ben biraz daha fazlasını istiyorum. Artık şu kontörlü tarifeleri de saniye bazlı yapsınlar. İşte o zaman mükemmel olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Gayet uygun bir duruma geldi tarife. Ama ben biraz daha fazlasını istiyorum. Artık şu kontörlü tarifeleri de saniye bazlı yapsınlar. İşte o zaman mükemmel olur.

bence bu istek fazla değil olması gereken bu inşallah artık bu dakika bazlı tarifelerde kaldırılır
  • arkadaşlar dün akşam yükledim 100 kontoru, sonrasında 1 ay dakikası 1 kontor uyarısı geldi, ama hemen bir adet 100 kontor yuklerseniz süreniz 1 ay daha uzayacak dedi.

bunu anlamadım, cunku zaten 1 ay sonra yuklersem zaten 1 ay daha sure verecek, bu 100 kontoru neden hemen yukleyeyım kı fazladan 1 ay almak ıcın.

benmı yanlıs anladım acep
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.