Şimdi Ara

Centurion Kasa 12cm fan bağlama ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nette çok araştırdım fakat birtürlü bulamadım bir önde bir tane de arka kısımda fanlar var fakat 3 değil 4 pinli uçlar var.Fanların her birinde bir 4 pin giriş bir tane de çıkış var.Duydupum kadarıyla bunlar power supply 'ya bağlanıyormuş nası yapıcam yardımcı olur musunuz? (şimdiden teşekkürler)

• guc kaynagindan cikan kablolardan harddisk'e,cdrom'a bagladiklarinin aynisindan 2 tanesini fanlara baglayacaksin.
  • Ok ama fanların kablolarının ucunda iki adet socket var birisi dört pinli biyere sokmak için diğeri ise 4 pinli ucun girmesi için senin dediini yapınca bitanesi açıkta kalcak onu napıcam
  • Beyler yok mu ya bi yardım allah bilir forumda 10 kişiden 6 sı kullanıyordur bu sistemi bi el atıverin
  • sora kardeşim.sen fanın uçlarından birisini tak. diğeri boşta kalacak.hiç merak etme. fanının fıldır fıldır döndüğünü göreceksin

• ERKEK UÇLU OLANA TAKACAKSIN.
    DİĞERİNE TAKAMAZSIN O ANAKART İÇİN.
    BİRİNİ SEÇMEN LAZIM
  • Çok sağolun doğrutularınız sayesinde başardım süper bu arada kasadanda çok memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim ayrıca kasa ile ilgili bi sorunuz varsa bana sorabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.