Şimdi Ara

center hoparlor tavsiyesi, polk cs10, jbl ec35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • pioneer vsx 520 amfim var... sadece sinema icin kullaniyorum, filmleri bdp140 ve dune bd prime 3 ile izliyorum, filmler 1080p dts, dts hd veyA true hd mkv veya isolar...

subwoofer olarak jbl sub150p var elimde ve degistirmeyi dusunmuyorum, memnunum...

center olarak polk alirsam daha sonrra yaa tl1 uydulari veya tsi100 hoparlorlerle kombin edebilirim...

jbl ec35 alir isem, uydulari jbl e30 veya e10 ile kurabilirim...

sizin baska oneriniz var ise onlarida alabilirim...

simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mesela amfiyi 921 ile degistirsek, ekstra ozellikler disinda ses tonunda efektlerde ses kalitesi fark eder mi, ses db si disinda ses detayi farkli mi olur yoksa ayni mi?? 921 deki ekstra ozelliklere ihtiyac yok, stereo muzik dinleme ihtiyaci yok... yuzde yuz film icin kullanilacak avr...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • evet bende oyle yapmaya calısıyorum...alacagım canter hoparlöre göre diger hoparlöplerimi set edecegim...

polk alırsam muhtemeken tl1 uydular veya tsi100 ile kombin...

jbl alırsam e10 ve 20 ile kombin edeceğim...

pionner için hangisi daha iyi sürülebiliyor...

• secenekleri biraz degiştirdim....yine sadece ama sadece film için kullanılacak sistem...

amfi pioneer vsx520, sub jbl sub150p donwfiring

secenek 1- jbl ec35 center, jbl e20/30 front, e10 surround

secenek 2- klipsch rc52 center, klipsch rs52 front, rs25 surround

hangisini tercih etmeli, pioneer ile uyum konusu hangisinde daha basarılı...

bu arada birincinin maliyeti; 1200tl, ikincinin maliyeti 1900tl...

fikirlerinizi bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dali SC7 Center Hoparlör
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım nacizane tavsiyem center için DALİ ZENSOR VOCAL, daha ekonomik bir seçenek te 2. el DALİ BLUE c1000 olacaktır. İkisi arasında dağlar kadar fark yok. Özelliklerini sitesinden kıyaslayabilirsin. Bende DALİ BLUE c1000 var ev çok memnunum.

Kule olarak DALİ ZENSOR 5 kullanıyorum onları da kesinlikle tavsiye ederim.
  • center gerçekten çok önemlidir.bende arayış içersindeyim.önceden monitor audio rxcenter kullanıyordum ve oldukça memnundum sonra sistemi komple degiştirdim.sistemden memnunum ama center konusunda sıkıntım var.malum ma rxcenter gibi kaliteli bir hoptan sonra ister istemez kulak alışkanlıgından dolayı arıyorsunuz.benim sistem magnat oldugundan yine magnat ın ust segmentlerinden birinin centerinı alacagım.tam karar vermedim.dinleme şansı bulabilirmiyim ona bakıyorum.bence hoplarınızla aynı marka olmasını ozen gosteriniz.yazdıklarınız içersinde alabiliyosanız benim fikrim klipsch alın.
    benımde kullanmışlıgım vardır.sinemda çok başarılılar.
    yanlız secenek 2- klipsch rc52 center, klipsch rs52 front, rs25 surround bu sekilde yazmıssın.rs52 surround hoptur.sen front diye yazmıssın.rs25 de surrounddur.orada bi karışıklık var sanırım. @hozes
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.