Şimdi Ara

Cennet'te ki bug (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlk adımlarını atmaya başladın ve uyanmaya çalışıyorsun. İlerde daha özgür bir insan olacaksın düşünce olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingman29

    Anne, baba, çocuk, bunlardan herhangi biri diğerlerinin suratını dahi görmek istemiyosa, aradaki tüm bağ kopmuşsa, o zaman diyebiliriz ki, iki taraftan biri cehennemliktir, veya iki taraf da cehennemliktir. Bu bize kendimizi ölçmek için bir ölçüdür bence. Etrafımızda, mecburiyetten görüşüp, uzak insanlar isek, iki taraftan birinde sıkıntı vardır. Ben mesela din düşmanı bazı akrabalarımı hayatımdan sildim. Çok uzun zamandır, yüzlerini dahi görmüyorum. Ama vicdanım rahat. Çünkü onlarla görüşmenin bana zarar vereceğini biliyorum. Bu demek değildir ki ben cennetliğim. Ama kendimi bu manyaklardan korumak zorundayım. Ama inançlı bir akrabam var ise, mutlaka arayı soğutmamaya çalılırım.



    Kişi sevdiğiyle beraberdir. Ahirette de sevdiğiyle beraber olacaktır. Ona göre sevdiğimiz insanları iyi seçmekte fayda var.

    Bug fixed by Kingman29 "All non-Muslims deleted from the life"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • açık dünya bi oyununuz var. bu oyun 1 dvd ve siz 70 yıl yaşayacaksınız.

    oyun elinizin altında ve siz de 70 yıllık yaşamınızla sınırlısınız. dikkat edilecek olursa açık dünya oyununda dilediğiniz kadar sağa sola gidebilir ve yeni düşmanlarla karşılaşabilirsiniz ancak 1 dvd den fazla bi şey yok ve siz bunu 70 yıl boyunca yapabilirsiniz.

    elinizin altında 70 değil 90 veya .... nihayet n kadar süre yaşayacak olsanız yine 1 dvd var.

    sonsuzluk dediğimiz şey de bir şey size neşe zevk verecekse ve o şey sizi öldürmeyecek ise ve bu sonsuza kadar sürecekse de mevcut çoğullukların aslında 1 dvd ve n kadar süre de olsa yaşam denen şeyle sınırlı bi şey olduğunu görünce anlarız ki aslında sonsuzluk denen algıda hataya düşülmüştür.

    hayatla yani onu yaşamakla sınırlı olmak denen halle malul olmak sonsuzu açıklamıyor.

    elinizde açık dünya rpg si var ve sınırsız süreniz var dersek ve rpg yi dvdye değil de bilinen her şeyi içine alacak şekilde kurgularsak buradaki sınırsızlık hali hayat denen simülasyonun sınırlarının belirsizliğine dayanacak şekilde oluşur.

    sizin cennet algınız içresindeki bulabileceğiniz tek bug yaşamla sınırlı kalıp bunu sonsuzluk olarak düşünmenizdir.

    sonsuzluğun içerisinde veya cüzünde ölüm de vardır. dünya denen bi yer varmış aha burda ölüm de var ve bu sonsuzluğun bi cüzü sonuçta.

    bu açıdan cennetin bugu varsa bana göre sonsuzluğu anlatmak bakımından ölüm denen hadiseyi de barındırması olabilir.

    ucu açık rpg için dvd ye sığmayan bi oyunun n kadar süre ile yaşanması halinde ölüm denen olayın vuku bulması sonsuzluk denen algıda matematiksel olarak olması imkansız olan şeye denk gelir. ancak vardır.

    siz veya ben cennete gidince bu sonsuza kadar sürecek ise bunun içresinde ölüm denen hadisenin de varlığını kabul etmek durumunda kalmaktayız diye düşünüyorum.

    acı keder huzun bunlar sonsuzluğun neresinde gayet de içinde olabiliyormuş. hepimiz yaşadık.

    şimdi bu yaşanmışlıklarla varsayılan cennete gitse cennetin kendisine vaad ettiği sonsuzluğun içresinde bu duyguların da olduğunu bilen bi kişinin talep ettiği cennet bakımından varlığının tanımı bence bug olurdu. buna insanlar cehennemden cennete tahvil olan diyorlar.

    şimdi bug olmasın demek zulum çeken insan cennete girmesin de demek olur.

    bu ne demek?




  • Gözünüzü seveyim cennet varsa bizi almayın sizin olsun. Bir yaşamımda daha bağnazlarla yaşamak istemiyorum.
  • Annelik bağı sadece bu dünyada kalır. O dünyada bir bağı kalmaz olur biter. Buda sorunmu sonsuz bir güç ve kudretten bahsediyorsun sonra oğlu cennet cehennem diyorsun belki kadın oğlu olduğunu bile bilmeyecek beyni sıfırlanacak orada nerden biliyorsun ? bunlar basit şeyler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.