quote:Orijinalden alıntı: aLCoHoL111quote:Orjinalden alıntı: tweety26 gerçekten güzel ve komik bi dizi ama tekrar tekrar başa alıyolar kabak tadı vermeye başladı. ama yinede izliyorum hiç kopamıyorum şu romanlardan +1Alıntıları Göster benim bu dizi hakkında düşüncelerim senin için bu kadar önemlimi ya
quote:Orijinalden alıntı: cHe_GuaverAbenim bu dizi hakkında düşüncelerim senin için bu kadar önemlimi yaAlıntıları Göster çok hoşuma gidiyo bu dizi... aslında diziden daha çok pempeee yi seviyorum. çok komik bi karakter ve bayan çok iyi rol yapıyor
quote:Orijinalden alıntı: Bekir__çok hoşuma gidiyo bu dizi... aslında diziden daha çok pempeee yi seviyorum. çok komik bi karakter ve bayan çok iyi rol yapıyor Alıntıları Göster Irzı kırık gacılar
quote:Orijinalden alıntı: Bekir__Irzı kırık gacılar Alıntıları Göster pembeyi özellikle dinlemek lazım.arada öyle laflar söylüyor ki aslında koca adam olduk hala oturup neler seyrediyoruz yaw dek getirdiğimizde
quote:Orijinalden alıntı: KARAKAYpembeyi özellikle dinlemek lazım.arada öyle laflar söylüyor ki aslında koca adam olduk hala oturup neler seyrediyoruz yaw dek getirdiğimizdeAlıntıları Göster bazı bölümleri ii.Ama her bi kaç bölümde çete, mafya ve hırsızları yakalamaları acayip geliyo
quote:Orijinalden alıntı: iborfbazı bölümleri ii.Ama her bi kaç bölümde çete, mafya ve hırsızları yakalamaları acayip geliyoAlıntıları Göster bu sabah izledim.Yunuz babayla pampe evlendi ertesi bölüme tek celsede boşandılar nasıl bir iştir anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: ALph1940bu sabah izledim.Yunuz babayla pampe evlendi ertesi bölüme tek celsede boşandılar nasıl bir iştir anlamadım Alıntıları Göster Çoğu dizi gibi SAÇMA...
quote:Orijinalden alıntı: Bekir__bugün yine izledim. pempe ye bayılıyorum Alıntıları Göster abi ben beter varya o işte cok komik adam ya
quote:Orijinalden alıntı: edwirdabi ben beter varya o işte cok komik adam ya Alıntıları Göster zaman kaybı olarak gördüğüm berbat bi dizi!!!
quote:Orijinalden alıntı: lombak357zaman kaybı olarak gördüğüm berbat bi dizi!!!Alıntıları Göster Genel konusu hep aynı olduğu için lüzumsuz bir dizi ama bir o kadar da komik... Özellikle pembe nin lafları ve hareketleri öldürüyo...
quote:Orijinalden alıntı: My_LibidoGenel konusu hep aynı olduğu için lüzumsuz bir dizi ama bir o kadar da komik... Özellikle pembe nin lafları ve hareketleri öldürüyo...Alıntıları Göster sürekli bi dizi sabahtan akşama verilir mi oha yani
quote:Orijinalden alıntı: LazuTSAlıntıları Göster yeter be ya.....artık...show tv mı cennet tv mı bı adını koysunlar..
quote:Orijinalden alıntı: habaderyeter be ya.....artık...show tv mı cennet tv mı bı adını koysunlar..Alıntıları Göster aynı bölümü kaç kere yayınladılar sıkıldım artık konusuda baydı artık...
quote:Orijinalden alıntı: Bekir__bence süper bi dizi fan kulübü vardı aratırsan bulursunAlıntıları Göster ayyy sıktılar artık saçma sapan bi senaryo gerçi senorya denemez hep aynı şey
quote:Orijinalden alıntı: GaMerFatih quote:Orijinalden alıntı: edwird abi ben beter varya o işte cok komik adam ya Sen Daha Komiksin ;) oha bu bizim edwırd mı