Şimdi Ara

Cennet'de vaad edilenler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erkeğin 4 kadın alabilmesi, kadının bu hakkı olmaması gayet mantıklı. Eğer kadın 4 erkek ile evlenseydi bu sefer hangi cocuk kimden bilinemeyecekti. Bu açıklama beni tatmin ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde beyin olsa zaten cennette cinselliğin ne gezdiğini düşünürdünüz, cinsellik soyun devamı için cezbetmek içindir.
  • Burak-09k kullanıcısına yanıt
    Aklınız zaten karışık ise yapacağınız tek şey araştırmak ve okumak. Bulabildiğiniz tüm kutsal kitapların Türkçe çevirisini alın okumaya başlayın. (yabancı diliniz varsa daha yararlı olacaktır)
    Benim yazdığımı ciddiye almanıza gerek yok, bu benim düşüncem. Başkasının size dayattığı söylemleri de ciddiye almayın. Araştırın, okuyun. Düşüncelerinizi, inancınızı kendiniz belirleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam cennete gitti de hurisi kaldı bir tek düşünecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam hatipteki hocamın anlattığına göre dünyadaki eşinin görüntüsünü istediği gibi değiştirebiliyor. Tabi bunu neye dayanarak söyledi sormadım. Çok da merak etmedim açıkçası. Dünyada evlenmemiş kadınlar da yakışıklı nurilerden seçer heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Bu tip vaadleri hemen hemen tüm dinlerde ve inanışlarda görebilirsiniz.
    Zaten insanlara bu gibi vaadler sunmaz iseniz onlardan inanmalarını bekleyemezsiniz.
    Araştırdıkça dinlerin insanları kontrol altında tutmak için ortaya çıkarılan "ÇOK GÜZEL" bir amaç olduğu fikri daha çok yatıyor aklıma.

yani ne demek istiyorsun dinler insan ürünü mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

Cennet hem mümin erkeklerin, hem de mümin kadınların nimetler içinde yüzdüğü bir mekandır. Yani cennetin nimetlerinden erkekler kadar kadınlar da istifade edecek, bütün nimet ve ihsanlar her iki cinse de verilecektir.

Cennet ve cennetlikler en güzel ve tatlı bir şekilde Kuran'da anlatılır. Çoğu yerde mümin erkeklerle birlikte, mümin kadınlar da zikredilir. Mesela, Tevbe Suresinin 72. ayetinin meali
    Allah, mümin erkeklere ve mümin kadınlara devamlı kalacakları, içlerinden ırmaklar akan cennetler, Adn cennetlerinde hoş meskenler vaad etmiştir. Allah'ın rızası için en büyük mükafattır. İşte büyük kurtuluş budur.

Dünya kadınları cennete girdikten sonra kötülüklerden, kıskançlık ve benzeri çirkin huylardan arınacaklar, içleri de dışları gibi berrak ve ter temiz olacak, güzellikte hurileri geçecekler.Cennet ehli kadınlar güzellikte o kadar ileride bulunuyorlar ki, sadece bir tek tırnağı dünyaya görünse güneşin ışığını kapatacak kadar parlaklıkta olan hurilerden daha güzel olacaklar. Bir kadının bundan daha güzel bir şey tahayyül etmesi mümkün müdür

Uzatma kardeş özet geç. Yukarıda da denildiği gibi bizlere huri onlara nuri şeklinde mi olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• işiniz gücünüz uçkur
  • Yorum kime ait? Güzell ve mantıklı bir açıklama olmuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.