Şimdi Ara

cennet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu iş böyle birinden duydum, falan şöyle dedi
    bildiğim kadarıyla ,falancıyla filancıyla olmaz
    Allah'a hamd olsun Rabbimiz bize Kur' anı indirdi Peygamberimiz den bu güne hadislerin ulaşmasını sağladı .bizim için iki kaynak var Kur' an ve Sünnet bizi bunlar bağlar . falancı filancı kaynak değil Allah korusun
    Kur'ana ve sünnete göre haraket etmeden konuşursak küfre düşebiliriz
    merek ettiğimiz konulara Kur'an ve Sünnetten bakabiliriz .Öğrenmek isteyen herkez Kur'anı açıp mealinden okuyabilir kuran fihtrislerinden
    bu konuyla ilgili bakabilir.
  • O gün Allah onlara: “Ey benim kullarım bugün ne korkacaksınız, ne de üzüleceksiniz!” diyecek. O kullarım ki, ayetlerime inanmışlar ve müslüman olmuşlardır. Ey kullarım! Siz ve mü’min eşleriniz girin cennete, orada ağırlanıp sevindirileceksiniz. Orada altın tepsiler ve kadehlerle onların etrafında dolaşılır. Orada canlarının çektiği, gözlerinin hoşlandığı herşey var. Ve sizler orada ebedi kalacaksınız. Dünyada yaptığınız doğru dürüst işler sayesinde, elde edeceğiniz cennet işte böyledir. Size orada pekçok meyveler de var, onlardan yersiniz.” (Zuhruf: 43/68-73)
  • cennette ne istersen olacak...
    herşeyi hatırlamak istiom dersin takma kafaya bi cennete kapağı atalım da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cici_anne_sevda

quote:

Orjinalden alıntı: İsTLee

quote:

Orjinalden alıntı: cici_anne_sevda

quote:

Orjinalden alıntı: İsTLee

Yaf şimdi iyi hoşta.Sevdiklerimiz cennetde dielim bizde cehenneme gittik.Orda Referans verme şansımıs varmı?İkisin ortasındaki yerede cehennet mi diyolar?Yaf dostlar şaka he.
    Ben sevdiğim kişilerin aynı ortamda bulunmasını isterim.Cehenneme düşsek iyi ısırınıs ortam felan iyi olur açısından.

bir daha sakın olaki bu konu üzerine dalga geçme

Dalga değil şaka bu 1

Hem bundan sanane buda 2
    ŞU 1--->Bu konu üzerine dalga bile geçilmez
    ŞU 2 ------------>Böyle birşey alay konusu olmaz
    ŞU 3------------->Sakın birdaha böyle şeyler düşünme,allah affetsin bizleri
    ŞUDA 4---------------------->O sananeyi alır sana yediririm

ŞUDA 4---------------------->O sananeyi alır sana yediririm ee bekliyorum yedircektin?

• bazı gereksiz meajlar dışında uzun zamandır keyifle okuduğum topiclerden biriydi,Allah(cc) razı olsun,gerekli açıklamalar çok güzel yapılmış zaten
  • böyle şeylere kafa yormaktansa hayattaa kaldığım sürece sevdiklerimle birlikte olurum sevgiylee.....

cennet veya cehennemde ne olur bilemem.
  • sonunda buldum KURANI KERIMDEKI AYETI.. İNSANLAR CENNETTE SEVDIKLERIYLE BİRLİKTE OLCAKLAR AMA CENNETE GİDERSE O KİŞİ...

23. (O yurt) Adn cennetleridir; oraya babalarından, eşlerinden ve çocuklarından sâlih olanlarla beraber girecekler, melekler de her kapıdan onların yanına varacaklardır. RA'D süresi ayet 23
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.