Şimdi Ara

cenk mi erdem mi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya aslında şu anda yayınlanan birçok programdan daha ii elbette bazen sıkıcı bile olabilirler ama yine de çok eğlenceli
  • "Cenk Mi Erdem Mi" 45dk yani çok uzun olduğu için bence bazen düşüyor, oysa başları ve ceza olayı ve halkın içindeki diyaloglar çok komik oluyor. Bence 25-30 dk bir program yapsalar bu Cenk Mi Erdem Mi'yi daha güzel olur. Bu arada bu haftaki bölümü epey geriye attılar, saat 2'yi geçiyordu başladığında ayrıca sponsor Ruffles'ın da reklamı çıkmadı Cenk Mi Erdem Mi'yi sunar diye, sanırım desteğini çekmiş. Hiç istemiyorum ama en geç bir iki hafta içinde yayından kaldırılır
  • kalkıcağını pek sanmam Benimde hoşuma gidiyor.
  • ewt hos bir program zaman zaman ben de izliyorum ama bu hafta o kdar gec yayınladılar ki izlemedim
  • Kaçırdığınız bölümler için Emule'da bütün bölümler var.
  • MÜEBBET MUHABBET RULS ABİ!

ya keşke bu programda kurgu olmasaymış müebbet muhabbette doğaçlama yapıyolardı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bart simpson

müebbet muhabbet daha ıyıydı

KESİNLİKLE ÇOK DOĞRU
  • hıc ızlemedım desem
  • bunlar o ruffles diye geyik program var onu sunanlar değilmi
  •  cenk mi erdem mi???

Bu programın orjinalini merak eden varsa :

http://www.cbc.ca/kennyvsspenny

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRCaPiTaL -- 14 Mart 2005, 19:30:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Bu programın orjinalini merak eden varsa :

http://www.cbc.ca/kennyvsspenny

Ben de bir an için özgün bir şeyler yapmaya kara vermişler diye düşünme gafletine düşmüşüm..
  • Sonunda program yayından kaldırıldı, ShowTV ancak 6 bölüm yayınladı. Aslında güzel bir programdı ama büyük ulusal kanallar taşıyamaz bu tür programları. Bu geceki Show TV yayın akışında Cenk Mi Erdem Mi programının saatinde "Bir Kurbağa Aranıyor" programının tekrarı var.
  • hadi ben de programı tutmaya baslamıstım tamda
    niye kaldırdılar sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

niye kaldırdılar sanki

Rating almıyordu kesin, yayın saati olan 23:45'i geçen hafta 02:10 yapmalarından belliydi yayından kalkacağı. Ben bir iki bölüm daha gider sonra kaldırırlar diye tahmin ediyordum ama olmadı, kısmet değilmiş. Neyseki bölümlerini kaydetmiştim, hatıra olsun zaten Digiturk Elmavizyon'da haftada iki gece Müebbet Muhabbet var, onlarla takılacağız artık.
  • O gerizekalı gelin kaynana programlarından çok iyiydi.İkisinin de hastasıyım.Adamların zaten kemik bir kitlesi war.Kendilerine özgü espriler mükemmel zaten.Ayrıca ntv radyoda her akşam 19.00-20.00 arası yayın yapıyolar.Cenk erdem hastalarına duyurulur.
  • Program dün gece yayınlandı mı, bekleyemedim. Yayın akışında yazmıyordu ama!
  • yha mühebbet muhabbet ten sonra bu cok kotu bı program yapmıslar onu serettıkten sonra cenkmı erdemmı cok kotu gelıo hatta gulmedım bıle mühebbet muhabbet elmavısıondan normal bı ozel kanala alsalar cok gzel olacak mesela cenkmı erdemmı nın yerıne mesela
  • ya hic izliemedm bunu ya... yeni bi program yaptklarndan haberim bile yoqtu... muebbet muhabbeti de dinliodm eskiden ntv radyoda hala warmi o?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elrohir

mühebbet muhabbet elmavısıondan normal bı ozel kanala alsalar cok gzel olacak

Bence öyle birşey yaparlarsa akibeti Cenk Mi Erdem Mi'ye benzer, böyle iyi. Bazen Müebbet Muhabbet'in de biraz kötü olduğu programları oluyor, Show TV sabredemez, her daim süper program ister yoksa böyle yayından kaldırır. Elmavizyon ise daha sabırlı, rating falan kaygısı yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.