Şimdi Ara

CENK HOCA VS KARMA DÖVÜŞ SANATLARI MAÇ CUMARTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Cenk hoca cahil cühela birisi ne kadar sevsemde öyle birisi malesef. Karşısındaki adamda onun müslüman hali.
    Cehalete artik öfke duymuyorum çünkü bu memlekette kime baksam benim ilgilendiğim konulari benden az biliyor

Statü olaraksa kötü durumdayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Cenk hoca cahil cühela birisi ne kadar sevsemde öyle birisi malesef. Karşısındaki adamda onun müslüman hali.
    Cehalete artik öfke duymuyorum çünkü bu memlekette kime baksam benim ilgilendiğim konulari benden az biliyor

Statü olaraksa kötü durumdayım

• Sizin eğlenceniz için adam kendi canını riske atacak değil. Türkiye güvenli bir yer de değil zaten. Köpek dövüşü arayan başka kapıya yallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatDevamEdiyor kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var ? Türkiye güvenli bir yer değil demene katılmıyorum ama öyle olsa bile maçtan bir gün önce öyle olmamıştır. Birde mafyaya 20 kişiye dalan biri bir kişiden korkmaz. Yok kılıçlar la beni bekliyorlar felan.

Ayrıca ring dövüşü olacaktı köpek dövüşü olmayacaktı. Bir de maçtan 2 gün önce her yerde kavga ederim diyordu. R hoca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harika hocam ya hua diyip uçan tekme atması ve takkenin uçması harika oldu

• Hey beyaz çocuk ben tam 1 yıldır garımı ....

• Sonuç ne oldu cenk hoca mı r yaptı?

• 2 side r yaptı. cenk karma nın yerine gitmedi karma da kendi yerinden başka bir yerde dövüşmek istemedi

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Cenk R yaptı.

2 gün önce her yerde dövüşürüm dedi sonra yok Fatih te olmaz yok orda kılıçlı kişiler beni bekliyor felan filan dedi.

• İnternette ateist olduğunu açıklayan birisinin fatih'e gitmemek istemesi normal bence
    @braveheart92

anladım hocam sağol
    @Y2Jericho1

Alakası yok. Fatih e gittin mi bilmiyorum ama öyle söylenildiği gibi bir yer değil. Kaldı ki yer 3 gün önce belli olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheart92

Alakası yok. Fatih e gittin mi bilmiyorum ama öyle söylenildiği gibi bir yer değil. Kaldı ki yer 3 gün önce belli olmadı.

Gitmedim ama kadınların çarşafla erkeklerin sarıkla dolaştığı yer değil mi?

Bir akrabam oturuyordu ondan duymuştum.

Öyle olanda var normal takım elbise giyen de. Yani bahane bulmaya kalınca her şeyi bahane bulabilir R hoca. Maç yeri kaç ay önceden belliydi. Bizi boşa umutlandırdı boşa destek verdik.

• Maç öncesi Cenk'i destekliyordum ama Doğan Başaran'a çok ayıp etti, onu geç, maçın tarihi belliyken daha erken tarihe almaya çalıştı, Karma denen eleman kabul etti; sonra yok olmaz başka tarihe alalım dedi, Karma gene kabul etti. Şimdi de beni öldürecekler diyor. Yaptığı duygu sömürüsü, daha önce de millete online atarlanıp sonra özür dilediği birkaç videosu vardı ama karakteri bu, deli dolu diyordum. Şimdi ise korkak biri olduğunu tescilledi. Adanalı'nın da sözde evine gidecekti, atıp tutuyordu.

• Cenk R hoca

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.