Şimdi Ara

Ceng siralamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasim kardesi 10klarda yapacak gibi duruyor bu yil. Deu bile gelir mi bilmiyoruz. Cevrenizdeki derece ogrencilerin egilimi nasil bu yil. Yine buyuk bir artis yasanir mi sizce? Tip hakkindaki dusuncelerinizi de merak ediyorum. Ceng olmazsa tip yazmayi dusunuyoruz. Mesela deu tip 10klara geriler mi sizce bu yil?

• 10k’lık ceng bir işe yaramaz. tıp fakültesi hayırlı olsun

• Çok iddialı bir söylem hocam bence.Neye göre kime göre işe yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deunun altinda ceng yazdirmam acikcasi. Gazi falan olmaz. 10k sayisal yapmis birisine ybs yazdirmak da absurt kaciyor. Seng desen cok az yerde var. Endustri olabilir hacettepe falan.

• aga 3.5 milyon kişi arasında 10 bininci oluyorsun ama gidip de gazi’de vs. okuyorsun mantıklı buluyorsan yaz.

• %100 ve %30 İngilizce YTÜ Endüstri Mühendisliği yazılabilir.

DEÜ Tıp bu sene 6,500-7,000 arası kapatır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 2 Temmuz 2023; 23:27:17 >
  • Hocam seçecek kişi tıbbı sevmiyorsa her günü çile olur mesela.Ben sevmediğim bölümdeydim bizzat yaşadım dediğim şeyi.Eğer tıp yerine ceng istiyorsa yazabileceği en yüksek yeri yazıp orada okuması mantıklı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    5 yıl önce açıldı
    Hacettepe ceng
    geçen yıl açıldı
    TOBB CENG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam özel mesajda banım var buradan yanıtlayayım. linkedinde okulu seçiyorsun önce sonra eski çalışanlara tıklayıp filtrelerde en sağa gidip ne okudular kısmında ceng seçiyorsun. gerisi matematiksel tamamen 1300 mezunu gözüküyor 330'u farklı ülkede. 330/1300 %25 falan yapıyor yani yurtdışı oranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 2 Temmuz 2023; 23:46:59 >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Geri donus icin tesekkurler hocam. Sevgiler

• CENG mi Tıp mı karar verin. En azından müh. mi tıp mı?

Vereceğiniz tercihte sıralama ikinci sırada gelsin.
    Yigido doğru demiş.

• Bir işe yaramaz demeyelim, ama ilk 1k'dan alan bilgisayar bölümlerine giremediyseniz ve para verip Bilkent, Sabancı gibi okullara da gitmeyecekseniz, o sıralamarla top üniversitelerde gayet güzel başka mühendislikler okunabilir. Bilgisayar diplomasını gözünde çok büyütüyor insanlar, Veri yapıları ve Algoritmalar dışında piyasa için çok kilit diyebileceğiniz doğru düzgün başka bir dersi yok diğer mühendisliklere kıyasla...

• deü tıp en fazla 8k olur

• ikigai kullanıcısına yanıt

bilgisayar mühendisliği bence boş bölüm hocam. ben bilkent EE’ye geçicem şahsen, CS’e puan yetiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.