Şimdi Ara

Çeneye bi aparkat ya da kroşe öldürür mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son günlerde kekonun biri önümü keser de para isterse ne yapabilirim diye düşünüyorum da 3 seçenek mantıklı geldi.

Bacak Arasına Tekme
    Karın Boşluğuna Tekme ya da Yumruk
    Çeneye aparkat veya kroşe

Bana en etkili ve havalısı çeneye yumruk gibi geldi ama ölüme sebep olur mu? Bayıltabilir biliyorum da ölüm riski varsa en mantıklısı bacak arası tekme gibi. Adam uzunsa karına yumruk sa mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aparkat veya Kroşe ile Çenenin Kırılması: Ölümcül Sonuçlar Olası mı?

Çeneye yapılan sert bir darbe, özellikle bir aparkat veya kroşe, ciddi yaralanmalara ve hatta ölüme yol açabilir. Ancak, böyle bir darbenin ölümcül olup olmayacağı çeşitli faktörlere bağlıdır.

Faktörler:

• Darbenin Kuvveti: Çenenin kırılmasına neden olacak bir darbenin kuvveti, vuran kişinin gücüne ve darbenin etki alanına bağlıdır.
    • Çene Yapısı: Herkesin çene yapısı farklıdır. Bazı kişilerin çeneleri daha güçlü ve kırılması daha zordur.
    • Darbenin Açısı: Darbenin çene kemiğine çarptığı açı, kırılma olasılığını etkiler.
    • Altyapı Hastalıkları: Zayıflamış veya kemik erimesi olan çeneler, sağlıklı çenelere göre kırılmaya daha yatkındır.
    • Altta Yatan Sağlık Durumları: Bazı altta yatan sağlık durumları, örneğin osteoporoz, çenenin kırılma riskini artırabilir.

Sonuçlar:

Çeneye alınan bir aparkat veya kroşe, aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli sonuçlara yol açabilir:

• Çene Kırığı: Darbe, çene kemiğinde kırılmaya neden olabilir.
    • Kemik Çatlaması: Darbe, çene kemiğinde çatlaklara neden olabilir.
    • Diş Hasarı: Darbe, diş kırılmalarına veya kayıplarına yol açabilir.
    • Yumuşak Doku Yaralanmaları: Darbe, çene bölgesindeki kaslara, bağlara ve sinirlere zarar verebilir.
    • Beyin Hasarı: Çok güçlü bir darbe, beyin hasarına neden olabilir.

Ciddi durumlarda, çene kırığı solunum güçlüğü, konuşma bozukluğu ve enfeksiyon gibi komplikasyonlara yol açabilir. Nadir durumlarda, çene kırığı, beyne giden kan akışını engelleyebilir ve bu da ölüme yol açabilir.

Bu nedenle, çeneye sert bir darbe alırsan hemen tıbbi yardım alman önemlidir. Doktorlar, yaralanmanın ciddiyetini değerlendirebilir ve uygun tedaviyi sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birsey olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güreşip boğman gerekiyor
  • Kardeşim güçlü biri vurursa öldürebilir.

O yüzden ben kavga durumlarından uzak durmaya çalışıyorum , istemeden yüksek hasar verip sorun yaşamak istemiyorum.
  • sanmıyorum Ken'le ne zaman aparkat yapsam yeniliyordum
  • Bacak arası tekme ne la karı mısın

Hem böyle bişey yapacak olsan karşındaki adam bunu yapmana müsade mi edecek ? Adamın eli armut mu topluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loreayes -- 29 Ekim 2018; 0:8:43 >
  • Kafasını kır çöpe at en etkili yöntem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Loreayes kullanıcısına yanıt
    Karıyla ne alaka

Senin hayalarına darbe gelse iki büklüm kıvranmıyo musun yerde gayet etkili bi hamle

Ayrıca 1 saniye içinde gerçekleşecek bi olaydan bahsediyorum, ben parayı çıkarırken yapıcam mesela öyle bişey olursa. O kekoların 1 saniyede o refleksi verebileceğini düşünmüyorum

• Kavga etmeyi sevmem zaten de korkuyorum bazen böyle bi olay olursa sinirime yenik düşerim diye.

Güçsüz değilim ama çok güçlü de sayılmam, en fazla bayılır herhalde

• Eski bir amatör boksör olarak çeneden uzak durmanı tavsiye ederim. Çenenin en sert yerine yumruğun gelirse o hızla kendi eline de zarar verirsin. Gözüne vurmaya çalış. Testislere tekme atmanı önermem. Bu anca ölümcül bir kavgada yapılabilir. Kavga esnasında zaten karın boşluğu falan düşünemezsin.

• Yumruk atmayı bilmiyorsan çeneye vurcam diye elini sakatlarsın, elin alışık değilse karaciğer falan hiç bulamzsın zaten. En iyisi kaçman

• En saglami ummadigi anda kafa atmak. Adamin burnu kirilirsa basina is alirsin. Bu sebepten iz birakmadan etkisiz hale getireyim dersen mide bosluguna saglam vurunca yere yikilir dahada kalkamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.