Şimdi Ara

çeneniz Kapalı mı Açık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

çeneniz Kapalı mı Açık mı?

(En Son Oy Tarihi: 18.4.2015)
Giriş
  • Arkadaşlar normal dururken çenenizi dişlerinizi sıkıyormusunuz? Yani dişlerinizin arası kapalı çeneniz sıkımı duruyor. Yoksa dişleriniz açık araları boşluk yani alt çene daha boştamı duruyor?

Benim boğazımda gıdık olduğu için normal dururken daha çok belli oluyor. Ama dişlerimi sıkarsam kaparsam alt çenemle üst çenemi daha az belli oluyo. Ancak sürekli böyle duramıyorum tabi napmam gerek gıdık eritmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sitroen Saxo -- 18 Nisan 2015; 21:05:07 >

• Çeneyle alakası var bu olayın
  • Buna cene darlıgı deniyo. Gıdıkla hic bir alakası yok. Genetik bozukluk. Ortodonti bolumune randevu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Buna cene darlıgı deniyo. Gıdıkla hic bir alakası yok. Genetik bozukluk. Ortodonti bolumune randevu al.

Çene darlığı derken ne alaka?
  • Nasil bir issizligin icindeyden artik Allah kurtarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Buna cene darlıgı deniyo. Gıdıkla hic bir alakası yok. Genetik bozukluk. Ortodonti bolumune randevu al.

Ayni sey bende var,zayifim. Cene darligi teshisi koyuldu. Sen guven bi randevu al

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Ayni sey bende var,zayifim. Cene darligi teshisi koyuldu. Sen guven bi randevu al

Bende zayıfım ve gıdık var. Suratımda çene hatlarım çene kemiği belli olmuyor suratım uzun duruyor iyice. zayıf olmama rağmen gıdık var ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakız çiğnemek gıdı oluşumunu engelliyordu galiba, var olan gıdıyı yok eder mi bilmiyorum ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.