Şimdi Ara

Çene Yapısı Hakkında #önemli bir anket# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Çene Yapısı Hakkında #önemli bir anket#

(En Son Oy Tarihi: 3.5.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: QuestionMark

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Arkadaş sağlık mülakatında elendi bu yüzden.

ne mülakatı bu ben askeri liseye girişte yapılan sağlık testlerinin hepsini geçtim.alt çenem geride.

arkadaşım çoğu insanın böyle.benim de eride ve mutluyum aynı hiazaya getirdiğim zaman estetik bozukluk oluyor

Sen kendi iradenle alt çeneni iteklediğin zaman estetik bozukluk tabikide olacaktır. Ama o çeneyi olduğu gibi her cm' ile kaydırdıklarında bozukluk olmuyor.

• Bişey daha sormak istedim konuyu açan arkadaşa bu demek istediğin "bird face" olayı mı ?
  • benim üst le alt dişler arasında açıklık bile war tel taktırmayı hep düşünmüşümdür ama düşünceyle kaldı
  • alt çenem geride ama ben bunun için tel takırmam zaten ufaklıkta dişlere tel taktırmıştım çok dalga geçtiler bi daha olmaz o iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Bişey daha sormak istedim konuyu açan arkadaşa bu demek istediğin "bird face" olayı mı ?

Neden bahsettiğin hakkında hiçbir fikrim yok.
  • 4 sene tel taktım sonuç ne mi? 4 senelik tedavi sonrası 3 ay daha kalması lazım ya da ağızlık denen istediğin zaman çıkarabilceğin aparatı vereceğim dedi ağızlığı kabul ettim 3 ay sonra tekrar alt çenem eski halini aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaMolitan

4 sene tel taktım sonuç ne mi? 4 senelik tedavi sonrası 3 ay daha kalması lazım ya da ağızlık denen istediğin zaman çıkarabilceğin aparatı vereceğim dedi ağızlığı kabul ettim 3 ay sonra tekrar alt çenem eski halini aldı.

Bu imkansız. Fizik kurallarına aykırı bir kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Arkadaş sağlık mülakatında elendi bu yüzden.

ne mülakatı bu ben askeri liseye girişte yapılan sağlık testlerinin hepsini geçtim.alt çenem geride.

arkadaşım çoğu insanın böyle.benim de eride ve mutluyum aynı hiazaya getirdiğim zaman estetik bozukluk oluyor

Astsubay MYO,demekki senin çenen fazla geride değilmiş.BEnim arkadaşın üst dudağıyla alt dudağı arasında neredeyse 1cm ara var yani harbi geride yani.
  • ee üstteki dişler daha ilerde olur normali bu değil mi zaten
  • Alt çenenin üst çeneden biraz geride olması doğaldır ve NORMALİ budur. Bende bunu sorun ediyordum hatta sürekli olarak alt çenemi ileride tutarak çenemi bu şekilde alıştırmaya çalıştım ama dişçi bunun normal ve olması gerekenin bu olduğunu söyledi.
  • 15 yaşındayım üst dişlerimle çarpıklar var ve üst çenem hafif ilerde.Tel taktırmak istiyorum bizimkilerden habersiz ort. 'e bile gittim çözülemeyecek bir sorun değil dedi adam.Ama para yok işte ne yaparsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennem Topçu Cemil -- 29 Ağustos 2009; 20:46:28 >
  • arkadaşlar normal olanı üst kesici dişler alt kesici dişlerin 2mm önünde olur ve 2mm üzerini örter diğer bütün problemler ortodondik problemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

4 sene tel taktım sonuç ne mi? 4 senelik tedavi sonrası 3 ay daha kalması lazım ya da ağızlık denen istediğin zaman çıkarabilceğin aparatı vereceğim dedi ağızlığı kabul ettim 3 ay sonra tekrar alt çenem eski halini aldı.

İmkansız değil aynısı benim başıma da geldi, zaman içinde tekrar eski halini alıyor.
  • Üst-alt azı dişleri birebir örtüşür fakat üst kesici dişler biraz öndedir alt kesici dişlere göre.
  • quote:

quote:

Sana yalan mı söyleyeceğim ya fiziğin bayağı bir yerinde heralde

Impossible is nothing.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winterspring

15 yaşındayım üst dişlerimle çarpıklar var ve üst çenem hafif ilerde.Tel taktırmak istiyorum bizimkilerden habersiz ort. 'e bile gittim çözülemeyecek bir sorun değil dedi adam.Ama para yok işte ne yaparsın .

ne kadar fiyat biçtiler? bende tel taktırcam çarpıklık için ama parası yüzünden taktıramıyorum. bunun ucuz yolu var mıdır arkadaşlar istanbulda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

quote:

quote:

İmkansız değil aynısı benim başıma da geldi, zaman içinde tekrar eski halini alıyor.

O doktor diplomayı kasaptan almış ozaman, doğru düzgün bir doktora gitseydiniz ya.

• Alt çenem 1cm geride, ameliyat falan yok mu çözüm?
  • Alt çenem geride veya üst çenem önde Tel tedavisi görüyorum düzelir mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.