Şimdi Ara

CENAZE YIKAYAN İMAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni mezun olmuş ,gencimizi köyün birine imam olarak,tayini çıkıyor.Akşam sabah dua edip,Allahım ne olur,burdakı görevim sona erene kadar,kımse ölmesin diye,zira ölülerden çok korkarmış.Derken köyün en yaşlısı ölüyor eyvah dıyor ve yıkama yerıne kımseyı sokmuyor tek yıkamak ıstedığını söyleyıp kapıyı kıtlıyor ve hortumu mevtaya bakmadan başını çevirerek soğuk suyla yıkıyor işi bitince tamam dıyıp mevtanın yakınlarını çağırıyor.Bu yöntemle bir çok ölü yıkıyor.Fakat köylüleri de bir merak sarmış acaba nasıl yıkıyor,bizleri yıkarken neden içeri almıyor dıye....Derken köyün orta yaşlı ,muzıp biri nin aklına bir fikir geliyor ve bir plan yapıyor.Köylülere ''ben ölü numarası yapıcam ve bu sırrı mutlaka öğrenecem dıyor ve tabuta koyup imamın yanına götürüyorlar.İmam her zamankı gibi herkese dışarı çıkın dıyor,kapıyı kıtlıyor...Hortumu tutar tutmaz bizimki soğuk suyun etkısıyle ırkılıyor,bunu gören imam hemen üzerine çullanıp boğazına yapışıp canı çıkana kadar sıkıyor öldürüyor.Kapıyı açıp sinirlı bır şekılde köylüye şöyle dıyor...Alın şunu buradan BİR DAHA İYİCE CANI ÇIKMADAN KİMSEYİ BURAYA GETİRMEYİN... (Köylü yıne imamın nasıl cenaze yıkadığını öğrenemıyor)

• eeeee?
  • NE eeeeee siiii ??????????????????????
  • 1 dakikamı geri isterim
  • ciddi misin okuman 1 dakikanı aldı ise anlamaman normal çok hızlı okumuşsun birde tane tane yavaş okumayı dene o zaman komik gelecektir. eğer hala dakka hesabı yaparsan sana faiziyle dakika iadesi yaparım ok miiiiiiii
  • hep diyorum bi yolu olsa da yaş sınırı koyabilsek şu foruma diye
  • 1-benim yaşımı biliyormusunuz
    2-evet tepki normal çünkü pek alışık olmadığınız tarzda yazmışım çünkü hep argo ve küfürle eğlenmişsiniz bu bölümde
    3- erkekler istila etmiş bu siteyi nerde bu bayanlar gerçi böyle yaparsanız sesleri çıkmaz o ayrı konuda
    4- bir bayan olarak benden rahatsız oldunuz sanırım pc den donanımdan
    anlayan bayanlarda olabilir unutmayın

dur sen kaç yaşındaymışsın bi bakim benden küçükmüsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehit Cenazesi Neden Yıkanmaz ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallaaa ben çooook beğendim. Yani küfür olmasına gerek kalmadan harika olmuş.
  • Biz 5. sınıfta anlatırdık böyle fıkra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

vallaaa ben çooook beğendim. Yani küfür olmasına gerek kalmadan harika olmuş.

• Gerçekten komik boşver tuwana, onu da o imama göndermek lazım :) (senelerdir üyeyim ilk mesajım ) :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemtimes -- 8 Mart 2009; 22:32:11 >
  • bende 4. sınıfta anlatırdım bunları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sistemtimes

Gerçekten komik boşver tuwana, onu da o imama göndermek lazım :) (senelerdir üyeyim ilk mesajım ) :)))

senelerdir dediğin 2 yıl olmuş daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.