Şimdi Ara

Cemaat ve 12 yaşında bir çocuğa cinsel istismar! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Mesajını tnb üzerinden e tespite yolladım. Yarın ilk işim notere gidip çıktısını alıp savcılığa götüreceğim. Mesajını silsen de artık suçun sabit  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sreter S kullanıcısına yanıt

    Benim tarikat savunduğumu düşünüyorsan okuduğunu anlamıyorsun demektir. Ama bu memlekette öyle kitap okuyarak falan büyüyen insan sayısı çok az olduğu için norm artık okuduğunu anlamamak. Lütfen anlayana kadar tekrar tekrar oku. Yüksek sesle okursan da fayda edecektir. Ben gene de açıklayayım okuduğunu anlayabilen arkadaşlardan bazıları belki merak ediyordur:


    Şimdi hepsinin derdi ülkeyi ele geçirmek değil. Yani zorlaya zorlaya oraya çıkabilirsin ama mesela kubbealtı cemaati vardır, rifai bunlar, hiç öyle dertleri yok. Adamlar fularları pipolu falan tipler zaten. Ama rabıta safsatası onlarda da var. Şiş falan sokmuyor tabi bunlar sağlarına sollarına, yani bildiğim kadarıyla.


    Neyse işte ben rabıtaya karşıyım zaten. İslam'a aykırı, dolayısıyla bugün tarikat olarak bildiğimiz rabıta yapıları da İslam'a aykırı. Allah ve kul arasına şeyh girmez, hiçbir şey girmez. Zaten göz önündeki cemaatlerin bazılarının günlük hayat dinamikleri içerisinde çeşit çeşit şirk var. Şimdi şeyhlerinin alınlarında ha şa Allah'ı göreceğini düşünen arkadaşları sinirlendirdim ama kendilerine tevhid konusunu biraz araştırmalarını tavsiye ediyorum. Bu araştırmayı da Kur'an'ı okuyarak yapacaklar, yani Arapça bilmiyorlarsa çevirilere bakacaklar fakat gidip tarikat büyüklerine sormayacaklar. İçinde bulundukları feci durumun sebebi zaten bilgiyi Kur'an ve sünnetten değil bilmemkim hocaefendi hazretleri(!)lerden almaları. Ve güzel kardeşim Allah bu kitabı biz anlayalım diye Arapça indirmiş, kendi söylüyor (Yusuf, 2), bana dil muhabbeti de yapmayın araplarda da bir sürü şeyhperest var. Konudan çok saptım, neyse.


    Şimdi burada sıkıntı bazı tiplerin böyle olayları fırsat bilip tarikatlardaki sapıklıklar üzerinden dine saldırması. Bunun esas suçlusu tabii ki sapıklık yuvası haline gelen tarikatlar, ama işte balık baştan kokuyor, tevhid adamların umrunda değil pedofiliyi mi takacaklar?


    Anlatmaya çalıştığım olay bu. Ben müslüman olduğum için tarikatlara karşıyım. Bu bahsettiğim şahıslar ise İslam'a karşı oldukları için "aa bak gördün mü işte bunlar hep böyle" diye başlıyorlar hemen. Konu da sonra "keşke memleketten tamamen kazıyabilseydik şu dini" hezeyanına dönüyor. Benim elimden gelse bütün tarikatları kapatırım emin olun. Siz tarikatlara karşısınız ya, yani öyle diyorsunuz, işte siz aslında dine karşısınız tarikatlara değil. Ben tarikatlara karşıyım.





  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

    bence "bihaber" yerine "bir haber" yazacak kadar okumamış bir insan böyle konularda konuşmaktan utanmalıdır. Ama işte eskidendi o, eskiden insanlar neyi bilmediklerini bilirlerdi.

  • Redeemertr kullanıcısına yanıt

    Bu memlekette okuduğunu anlayabilen kimse kaldı mı diye kara kara düşünmeye başladım ben. Ciddiyim bu konuda.

  • Aynen o mertebeye kolay çıkılmaz. Sorgulaman araştırman lazım yıllarca. Korkularını yenmen ve dürüst olman lazım herseyden önce kendine. Biraz erdemli olmak gerek yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Peygamberin ensest iliskiye neden oluyor diye evlatlık kurumunu yasaklamıştı. Ona da sorar misin bu soruyu 3 5 ensest ilişki oldu diye neden yasakladın evlatlik kurumunu diye ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt

    Sahtekar ve şizofrenlerin vahiy geldi diye milleti uyutup, saçma sapan masallar anlatmasını normal karşılayanlarla konuşulmaz. Dindar olmak meziyetmiş gibi gezinirler ortalarda. %95'i daha o masal kitaplarını okumamıştır bile.

  • Dinciliğini dışardan anlayabildiğiniz insanlardan kaçın arkadaşlar ! Bu ister hristiyan olsun ister müslüman ister yahudi .. Her şeyin nasıl fazlası zararsa dininde öyle ! Genelde aşırı dinci tipler milletin hayatına karışan tipler ya kıskançlıklarından o şekilde davranır ya para için yada sapıklıklarını gizlemek için . İstediğiniz zaman sağlamasını yapabilirsiniz hiç şaşmaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 26 Ocak 2022; 23:59:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Müslümandım ve cemaat ve tarikatlara karşıydım sonra deist oldum yine karşıyım değişen bir şey yok. O söylediğin cemaatler zamanında fettöşe yakın olan cemaatler hatırlıyorum... Dine karşı değilim fakat din üzerinden insanların masum saf duyguları ile oynanmasından nefret ediyorum. Yukarı yorumlara bak biri peygambercilik veyahut sorgu meleği rolüne bürünmüş ve bir arkadaşa aynen şunu yazmış "Allahtan inancım var" yazmış. Ben din düşmanı niyetinde bu konuyu açmadım, giden canlar ve solan hayaller için açtım, harp okulları şuan cemaatçi dolu mesela, ileride senin aileni tarasalar ben sevinecek miyim ? Bunları artık ülke olarak çözmek lazım, bak Avrupa'ya adamlar inansa bile bilimden şaşmıyor.

  • @ThePiraeusHunter @TechVET Sakin olun abi, onlar gibi insanların inancına karışmayın haklı duruma düşürmeyin arkadaşları, sizde boş yere haksız duruma düşmeyin. İslam hoşgörü dinidir unutmayın!

  • Osmancık07 O kullanıcısına yanıt

    bi cacık çıkmaz :D

    sübyan : kelime anlamı

    ayşenin 9 yaşında evlendim hadisi hakime sunar mahkeme masrafınla kalırsın :D

  • Sreter S kullanıcısına yanıt

    İşte cemaat artıkları gerekirse kendi çocuğunu bile satar. Ölen çocuğun babası kendi evladını satmadı mı?

  • Osmancık07 O kullanıcısına yanıt

    Derdin ne?

  • Osmancık07 O kullanıcısına yanıt

    İnsanları hukukla tehdit etme. Ergenekon davasinda gördük biz bunlari. Akp bugün var yarin yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Benim peygamberim Gerçekten dediğin gibi bir insan oysaydi muhtemelen her köşeye heykelini dikerdiniz  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmancık07 O kullanıcısına yanıt

    Sapıklık senin dininde çok meşhur. Eee balık baştan kokar. Hadi savcıya. Yarın göreceğim şikayetini.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.