Şimdi Ara

Cemaat Ortamında Linç Ediliyordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler olay geçen ay oldu maklubeli sohbet varmış tutturdular sen de gel diye ben de kıramadım arkadaşları normalde zerre işim olmaz bunlarla cemaat ismi vermeyeceğim ama siz tahmin edersiniz artık neyse olaya geçeyim gittik işte pilavları yedik oturdik malum adamın kasetleri açıldı dinliyorlar izliyorlar ağlıyorlar falan 30 kişi vardı en az ben de yavaştan dalmaya başladım çok uykum vardı telefonumun arama müziği de tayyibin uzun adam şarkısı hatta biri arayınca direk sözlerden başlasın diye başını kesmiştim neyse ben uyuyucam böyle kimse de takmıyor beni birden telefonum çalmaya başladı 2002 de bir güneş doğdu gülmeyen halkıma umut oldu falan sözleri ilk başta rüyamda yankılanıyordu müzik kapatsınlar da yatam diye düşünüyordum ki aklım bir anda başıma geldi gözümü açtığımda 30 kişi ayakta etrafımda daire oluşturmuştu ne oluyordu anlamadan çık giit diye bağırdılar ben de telefondan hemen tayyip dombra müziğini açıp salonun ortasında moonwalk yapmaya başladım adamlar 3 kez maklube diyip zebaniye dönüştüler. beni paralel bir şekilde zindana hapsettiler evde kaçak wifi var ordan bağlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep webteki zebani -- 31 Ekim 2015; 22:54:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeter be kardesim, bikmadiniz mi karalama yapmaktan

Cemaat Ortamında Linç Ediliyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülmedim ama hafif bir sırıtma oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.