Şimdi Ara

cemaat evi ders calisma konusunda nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi tanidigimiz davet etti. Gecen sene 300 puan yapan cocugu sene basi almislar sene sonu tip kazanmis. Sizce nasildir? Ders calismak icin gitmek istiyorum cunku su an bulundugum ortamda hic calisamiyorum. Cemaat evi farkli bi sehirde. Orda calisirim galiba. Kalan var mi bu evlerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 1 hafta gittim ev akari alerjisi oldum. Temmuzdan beri burnum akiyor musluk gibi ilac icince geciyor kesin bir tedaviside yok. Hic gitme evleri cok tozlu baska bi hastalik kaparsin hayatin rezil olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

Ben 1 hafta gittim ev akari alerjisi oldum. Temmuzdan beri burnum akiyor musluk gibi ilac icince geciyor kesin bir tedaviside yok. Hic gitme evleri cok tozlu baska bi hastalik kaparsin hayatin rezil olur

Tek bir olay ile hepsini genelleyerek cahilliğini konuşturmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

Ben 1 hafta gittim ev akari alerjisi oldum. Temmuzdan beri burnum akiyor musluk gibi ilac icince geciyor kesin bir tedaviside yok. Hic gitme evleri cok tozlu baska bi hastalik kaparsin hayatin rezil olur

Tek bir olay ile hepsini genelleyerek cahilliğini konuşturmuşsun.

Ben cok evlerine gittim sen rahat ol hepsi ayni hem bedene hem zihine zararli kurumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı en iyisi evde kendi ortamında çalışmak, biz arkadaşla 2 gün kaldık, hiç ders çalışmadık, günde 4 ekmek yedik geri geldik
  • Ilerde hayatın kayar bro fıslerler adamı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • basılırsanız sıkıntı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • git bi bak varmı çevrende giden dersin aklımda böyle bi fikir var ortam görmek istedim diye onların bide patetes kızartıp üzerine yumurta kırıyorlar miss gibi yersin ben bunalar yerine evimde olmayı tercih ettim evde rahat oluyor bizim evede giden gelen olmuyor zaten akraba filan uzaktanegitim.com eğitim setleri aldım bide güvender den kitap izerken notlarımı alıyorum tekrarımı yapıyorum testimi çözüyorum rahat rahat .
  • zülfikarr kullanıcısına yanıt
    Haci evde hic calisamiyorum. O ev bi de kendi sehrimde degil sehir disinda. Yemekler disaridan gelicek. 4 tane ygs ogrencisi kalicaz evde. Aksamlari mat ci gelicekmis

• Yok ya uni de asla bulasmam onlara. Simdilik ders icin

• Bnde ara sira giderdim sessiz ve huzurlu bir ortami var .dene bi

• Alucard:. kullanıcısına yanıt
    Yetti gari be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde sessiz sakin oluyor evler ama cok cesidi var, cok namaz vs baskisi yapan da var, cok rahat olan da var, manyak abi/ablalar da var cok yaridimci olanlari da. Gidip bak bir ortama anlarsin zaten. Kafana uyarsara cik ragat oluyor ama calismak, kendini izole etmis oluyorsun en azindan.

• Up

• Abi değilde abla evi olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.