Geçmiş olsun Cem abi,bugüne kadar senin kadar anlayışlı bir kral görmedim(büyük ihtimalde görmiyeceğim)Ft başlıyor abi,yazmazsan çok mutlu olacağım dedim,1 dakika sonra daha yazı yazmadın.
Bu yazıları yazan şerefsiz sadece bugün değil yaklaşık 4-5 gün öncede buna benzer yazılar geçirdi.(Haberin vardır gerçi)
En yakın zamanda aramıza dönmen dileğiyle Cem abi..
sagol evt hatırlıyom seni inanın ınsanlara o kadar mavcup oldumki artık ne diycemi şaşırdım bu serefsiz yuzunden ınsanların yuzune bakamıyorum. Biz charı banlatdık ama bu adamda kart bılgılerı var charın banını acdıra bılır o yuzden bu olayları cozene kadar bıraz daha dıkat edın. Cunku milletden item topluyormus.........
cem abi geçmiş olsun da sana şöle bi çözm önersem bu hackleyen eleman veya BEBE senn kart bilgilerini biliosa arkının kartıyla falan bi alışveriş daha yap o zmn senden btn bilgileri istediğii için o hackleyen bu bilgiyi bileemez ve sende charına kvşrsn tabi inş o kişi başka bi kartla alış verip yapıp ta charını tamamen elinde almazsaa
Bende Aliens deim bliom ne çektiğini abii.
çok geçmiş olsun bende çok soyuldum :(
Abi Önemli Kart deilse Kartı Banlatabilirsin
Geçmiş Olsun
geçmiş olsun üzüldüm bi oyun için bu kadar düşenler war...
adını bile ilk defa duymama rağmen cok üzüldüm
cem abi çok geçmiş olsun inş en kısa sürede tekrar krallığına ve charına kavuşursun
Geçmiş olsun cem1976 seni tanıyorum ta 2 sene öncesinden beri... Sağlam chalar popüler charlar çok göz önünde oluyor çok dikkatli olunması gerekiyor... Tekrar geçmiş olsun...
Geçmiş olsun
gecmıs olsun uzucu
cem 1976 ben önceden xigenonda oynuodum.senin kadar iyi kral görmedim.çok üzüldüm hacklenmene inş. durumu düzeltirsin.geçmiş olsun.
Seni biliyom savaşda bizim bölgeyi basınca bizim townun oradan bi bugla geliyodunuz bizde ne yapcamızı bilemioyduk
quote:
Orjinalden alıntı: cem1976
quote:
Orjinalden alıntı: Angelus
Geçmiş olsun hocam.
tşkler 4 senelik emegimin bir cocuk tarafında bu sekilde kulanılması beni deli ediyo inş en kısa zaman bu adamı bulcam
Geçmiş olsun...KO çok sakat bi oyun bea...Ne yaparsın... % 100 GUVENLİK HİÇ BİR ZAMAN YOKTUR..
quote:
Orjinalden alıntı: byZOrrO
quote:
Orjinalden alıntı: cem1976
quote:
Orjinalden alıntı: DarkAdonis
Geçmiş olsun Cem abi,bugüne kadar senin kadar anlayışlı bir kral görmedim(büyük ihtimalde görmiyeceğim)Ft başlıyor abi,yazmazsan çok mutlu olacağım dedim,1 dakika sonra daha yazı yazmadın.
Bu yazıları yazan şerefsiz sadece bugün değil yaklaşık 4-5 gün öncede buna benzer yazılar geçirdi.(Haberin vardır gerçi)
En yakın zamanda aramıza dönmen dileğiyle Cem abi..
sagol evt hatırlıyom seni inanın ınsanlara o kadar mavcup oldumki artık ne diycemi şaşırdım bu serefsiz yuzunden ınsanların yuzune bakamıyorum. Biz charı banlatdık ama bu adamda kart bılgılerı var charın banını acdıra bılır o yuzden bu olayları cozene kadar bıraz daha dıkat edın. Cunku milletden item topluyormus.........
cem abi geçmiş olsun da sana şöle bi çözm önersem bu hackleyen eleman veya BEBE senn kart bilgilerini biliosa arkının kartıyla falan bi alışveriş daha yap o zmn senden btn bilgileri istediğii için o hackleyen bu bilgiyi bileemez ve sende charına kvşrsn tabi inş o kişi başka bi kartla alış verip yapıp ta charını tamamen elinde almazsaa
Yeni bir kart aldıgım halde gene dun charı almışdı CS o kadar uyarı meşajları cekıyoz kımse dınlemıyo hala adama charı verıyorlar mesala heklıyen adam gizli soruyu bilmiyo dogum tarihini bilmiyo msn alamıyo ben bu bilgileri verdigim halde devamlı CS yeni sifre verıyo
geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: JanWalJan
Abi Önemli Kart deilse Kartı Banlatabilirsin
Geçmiş Olsun
+1 ARKADAŞ DOĞRU SÖLEMİŞ ÖNEMLİ DEGİLSE İPTEL ETTİR
Geçmiş oLsun seni 1.5 yıldır tanıyorum üzüldüm cidden
Geçmiş olsun güzel charmış
Bu 5 kere oluyorsa rastlantı olamaz...illegal program kullanıyorsan olabilir ...