Şimdi Ara

Cem Yılmazın Filmine boykot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bordo-Mavili taraftarlar, F.Bahçe’nin, ‘Adalete Fener Yak’ kampanyası çektiği filmde rol alan Cem Yılmaz’ın 2 ekimde vizyona girecek filmini seyretmeyecek.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Trabzonsporlular, Cem Yılmaz’ı protesto etmek için kampanya başlattı. 3 Temmuz sürecinde, F.Bahçe’yle çetin bir mücadeleye girişen Karadeniz ekibinin taraftarları, Cem Yılmaz’a cephe aldı. F.Bahçe’nin yeniden yargılanma için başlattığı ‘Adalete Fener Yak’ kampanyası için çekilen reklam filminde rol alan Cem Yılmaz, Bordo-Mavililer’in tepkisini çekmişti. Trabzonlular, şimdi Cem Yılmaz’dan rövanşı beyaz perdede almak için kampanya başlattı.

G.SARAYLILAR DA DESTEK VERİYOR
    Cem Yılmaz’ın 2 Ekim’de vizyona girecek yeni filmi, ‘Pek Yakında’yı izlememek için kampanya başlatan Trabzonsporlular, ‘Cem Yılmaz’ı izleme, izlettirme’ sloganıyla örgütleniyor. Bordo-Mavili taraftarlar Cem Yılmaz’ın yanı sıra Adalete Fener Yak kampanyasında rol alan bütün sanatçılara tepki göstermiş, “Siz sadece bir camiaya ait olmamalısınız” diye tavır koşmuştu. Boykota G.Saraylılar da destek veriyor. Boykot çerçevesinde filmin, Trabzon’daki sinemalarda gösterime sokulmaması bile tartışılıyor.

-------

En son uA ülkeri boykot ettiğinde adamların hisseleri yükselişe geçmişti

• Her takımın fanatik taraftarı net kafasız
  • onların inadına biz gideriz rekor kırar film hatta istersek iki kere gideriz. yedirmeyiz cem yılmazı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzonspor izlenme rekoru kırar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Her takımın fanatik taraftarı net kafasız

aşırı fanatiklik herkese zarar

cem yılmaza senin gitmemen ne değiştirir zaten adam kazanacağını kazanmış bugüne kadar
  • adam boşuna dememiş karadeniz turnesinde fıkraların gerçek olduğunu gördüm diye.

• Galatasaraya sponsor oldu diye THY kullanmayan fb taraftarından daha mantıklı bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Recep ivedik 2 replikleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaraylıyım, destek vermiyorum. Cem Yılmaz lan bu boru mu
  • vay arkadaş fener düşmanlığı gs ve trabzonspor taraftarında psikolojik bi sorun haline geldi,bunları gördükçe herkesin derdi fenerbahçe olmuş lafına cidden hak veriyorum
  • Yazık la bu TSlilere.
    NOT:GSliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Trabzonluların çoğu (forumdakiler genellikle azınlık) asıl kızgın olmaları gereken kişiye tapıp, kuklalarına saldırıyor.
  • Kırac' ı çok seviyorum. Fenerbahçe' ye marş yazdı diye albümlerini dinlememezlik etmem

• Baya zarar görür cem yılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagertha

Galatasaraya sponsor oldu diye THY kullanmayan fb taraftarından daha mantıklı bence

THY protestosu Gs lıların yaptığından daha mantıklı bence
     Cem Yılmazın Filmine boykot

• ortamlarda izlemedim dersin.. kim bilecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

vay arkadaş fener düşmanlığı gs ve trabzonspor taraftarında psikolojik bi sorun haline geldi,bunları gördükçe herkesin derdi fenerbahçe olmuş lafına cidden hak veriyorum

Ben düşman değilim. Fenerbahçe'nin benim için ligimizdeki diğer takımlardan bir farkı yok. Bütün takımların fanatik taraftarları rakip takımlara karşı bir aşırı saldırganlık beslerler. Buna holigalizm denir. Düşmanlık bence ağır bir kelime olur. Bu bütün takımların taraftarlarında görülen bir tutumdur. Trabzonspor içinde, Fenerbahçe içinde, hatta Galatasaray için bile geçerli.

Ben Galatasaray'lıyım. Ama filmi izleyeceğim. Benim için Cem Yılmaz'ın yaptığı bir film kötü bile olsa izlenmeyi hakkediyor.

• Fare dağa küsmüş dağın haberi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem yılmazın filmine para versen gitmem Son filmleri tırt.

• Cem Yılmaz'ı sevmezsin doğal olarak filmine de gitmezsin anlarım da sırf taraftarı olduğu kulübe destek verdiği için filmini boykot edeceklere Allah akıl fikir versin diyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.