Düşünün işte Cem Yılmaz'a bunu yapan sistem size neler yapmaz. Kendinize eş seçerken pipinizi değil aklınızı kullanın. Sıkıntılı hatunlardan uzak durun. Hemen evleneyim de güzel güzel sevişeyim diye düşünürseniz işin sonunda düzülen siz olursunuz. Bu hatuna da boruyu döşesin diye cem yılmaz'ın kafasına silah dayamamışlardır herhalde. Kendi hatası..zaten ağzı bir kere yandığı için de yoğurdu bile üfleyerek yiyor artık. Yapacak birşey yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 19 Ocak 2024; 17:52:0 > |
Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu’nun nafaka krizi! 10 bin dolar nafaka alıyor (2. sayfa)

-
-
Hacı 10.000 dolar. Her ay 300.000 lira.
çok tuhaf bir olay, kıvanç'ın eşi de, tarkan'ın eşi de, bu kadın da..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 19 Ocak 2024; 18:37:41 > -
yav dostum ayda milyonlarca kazanan cem yilmazdan bahsediyoruz. muhtemelen adamin sadece menkulleri ayda milyonlarca getiriyordur kendisine. biletlerini, showlarini saymiyorum bile. kendinizle neden karsilastiriyorsunuz ? ozel okullar bile yillik milyon lira iken 10bin dolar ne oluyr ki?
-
işte çok garip geliyor.
-
Aynı fikirdeyim, Cem Yılmaz'a koymaz fakat o dahi söyleniyor.
Acun örneği de var mesela.
-
Feministlerin kulağının üstüne yattığı konulardan bu nafaka mevzusu. Çok saçma buluyorum.
Kadının boşandığı eşinden çocuğu yoksa, çalışıyor ve geliri varsa, maddi durumu ve mal varlığı iyiyse nafaka hiç olmamalı.
-
Mevzu Cem Yılmazın bu miktarı karşılayabilecek maddi gücünün olup olmaması ya da ne kadar kazandığı değil. Adam evlenip anlaşamayınca boşandı diye neden eli ayağı tutan, aktif çalışma hayatı bulunan, maddi olarak hiç de muhtaç olmayan ve Türkiye şartlarımda lüks yaşayabilecek standartlara sahip bir hanımı ömür boyu kazandığı paraya ortak etsin ki. Çocuk hanımefendide olsa evet maddi manevi destek sağlanmalı. Ama çocuk da babada kalıyorsa ihtiyacı olmayan, çalışan bir kadına nafaka bağlanması yersiz. Çalışmıyorsa da çalışsın ayrıca.Adam niye hayatını devam ettirebilmek için çalışıyor? Pozitif ayrımcılık böyle birşey değil, olmamalı. İhtiyaç sahibi kadınların, gerçekten muhtaç olanların nafaka alması tamam ama adil olunmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 lirayi ben 1 dakikada harciyorum kudur
-
buradaki insanlarin vizyonunu gordukce insan uzuluyor. hayata asgari ucret gozuyle bakiyor, herkes oyle yasiyor saniyorlar. o cocuga bakici tutulsa zaten o paranin yarisi en az verilir. okulu vs derken ayda boyle bir cocugun masraflarina gider. kadinla evlenmis, cocuk yapmis odeyecek. hatta kazandigi miktara gore lafi edilecek bir miktar bile degil. bu adam dede yasinda adam, cocuk yaparken de bunlari dusunmustur.
cem yilmaz'i birakin burada ukraynali ya bir kadinla tanismistim eski turk kocasi siradan bir is adami, sadece insaatci o bile daha cok gonderiyordu kadina. bir sure sonra kadina uyamayip ayrildim zaten.
-
Nafaka çocuk için olur ama eli ayağı tutan kadının nafaka istemesi bana onursuzluk gibi geliyor. Kadın olsam yapamam. Boşandığım adam zengin de olsa dilenci gibi para isteyemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X