Şimdi Ara

Cem Küçük: Erdoğan karşıtı biri seçilirse hepimiz yargılanırız, seri tutuklamalar başlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
18.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• - Cem Küçük: Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse bir kere biz dahil herkes yargılanır
    - Mehmet Metiner: Yahu korkutma bizi
    - Cem Küçük: İngilizce biliyorum, Londra'ya gitsem iade ederler
    - Mehmet Metiner: Ben İngilizce de bilmiyorum, gidecek yerim yok

Türkiye yazarı Cem Küçük'ün "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse bir kere biz dahil herkes yargılanır" ifadesini yorumlayan eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner "Yahu korkutma bizi, zaten yeterince korkağız bir de bu laflardan sonra" dedi. Metiner, İngilizce bilmediğini ve gidecek yerinin olmadığını kaydetti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programında 'Yeni kurulacak partiler neyi hedefliyor?' başlıklı tartışmada Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse insanlar 'abartıyor' diyor ama bir kere biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklama yaparlar" dedi.

Küçük, eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'i göstererek, "Mehmet Metiner'i tutuklarlarsa AB itiraz mı edecek?" deyince programın moderatörü Latif Şimşek, "Yani Cumhurbaşkanı'nı da mı yargılarlar?" diye sordu. Bunun üzerine Küçük, "Ona hemen cesaret edemeyebilirler ama çevresinden başlarlar. Melih Gökçek'i bu durumda kim kurtarır?, Metiner'i kim kurtarır?, Şamil Tayyar'ı kim kurtarır? Seni beni kim kurtarır? deyince Metiner, "İlk telef olacak olan biziz yani. Yahu korkutma bizi, zaten yeterince korkağız bir de bu laflardan sonra..." ifadelerini kullandı.

üçük, "Ben İngilizce biliyorum. Hadi ben Londra'ya gittim diyelim; iki günde beni iade ederler" ifadelerini kullanınca Metiner, "Ben İngilizce de bilmiyorum. Gidecek yerim de yok" sözlerini sarf etti.

14 Aralık'ta yapılan bu yayın, sosyal medyada bugün gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, söz konusu diyaloğu takipçileriyle paylaştı.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201912161040850568-cem-kucuk-erdogan-giderse-yargilaniriz-deyince-metiner-korkutma-bizi-ingilizce-bilmiyorum-gidecek/

• Hangi eski başbakan, cumhurbaşkanı hapse girmiş bu ülkede? (Darbeler hariç) Siyasetçi siyasetçiye dokunmaz. Geldiklerinde halktan çok tepki varsa 2-3 tane göstermelik adamı ifadeye çağırır çıkartırlar iş biter.
    Kimse kimseye dokunmaz. Kenan Evren’e bile kimse dokunmadı yalandan yargılandı adam.
  • Ne zamandır diyorum korkudan altlarına yapıyorlar, çünkü biliyorlar ki sonları yakın. Bu forumda da var bunlardan, zamanı gelince kaçacak delik arayacaklar. Aldıkları cukkalar için, böldükleri halk için bunlardan öyle bir hesap sorulacak ki dünyaları kararacak, biz de o sırada patlamış mısırımızı yiyip kahkaha atarak izleyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

Ne zamandır diyorum korkudan altlarına yapıyorlar, çünkü biliyorlar ki sonları yakın. Bu forumda da var bunlardan, zamanı gelince kaçacak delik arayacaklar. Aldıkları cukkalar için, böldükleri halk için bunlardan öyle bir hesap sorulacak ki dünyaları kararacak, biz de o sırada patlamış mısırımızı yiyip kahkaha atarak izleyeceğiz
    Her iddiasina varim hicbirsey olmaz.Neler neler yaptilar zamaninda hangi basbakan veya bakanlar hapse düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babacan, Davutoğlu vs. bunlardan biri cb olursa yargılama falan olmaz. Akpliler, fetöcüler bunların eski dostları zaten. Ilımlı bir politika izlerler. İmamoğlu da akplilere sıkıntı çıkarmaz, kavga dövüş etmez. Amaaaaa... Mansur Yavaş, Ümit Özdağ, Meral Akşener gibi milliyetçi biri cb olursa cem küçük, fatih tezcan gibi kripto fetöcüler kaçacak delik arasın. Beni öldürün diye yalvarırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Her iddiasina varim hicbirsey olmaz.Neler neler yaptilar zamaninda hangi basbakan veya bakanlar hapse düştü

Alıntıları Göster
    teröristleri televizyona mı çıkardılar mesela ya da elebaşlarının emirlerini televizyondan teröristlere bizzat mı okudular?
    teröristlere devletin polisinden hakimine askerine kadar makam mı verdiler mesela, ne istedilerse verdiler mi teröristlere? Tam olarak ne yaptılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 16 Aralık 2019; 23:31:51 >
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Istedigin kadar örnek ver bu halk gidipte yargilatmaz görürsün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cem Küçük: Erdoğan karşıtı biri seçilirse hepimiz yargılanırız, seri tutuklamalar başlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Istedigin kadar örnek ver bu halk gidipte yargilatmaz görürsün.
    yargı bağımsız olduktan sonra halk ne diyecek? halk mı yargılıyor?
    Yargilayacak kişinin oylari düşer yargilanma süreci 5 sene sürer rahat bir dahaki seçimde yine bir tane siyasal islamci parti gelir ona oy verirler:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 16 Aralık 2019; 23:35:22 >
  • Metinerin suratindan belli, icinden 'hasittir, dogru konusuyo adam' diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 16 Aralık 2019; 23:35:52 >
  • quote:

Yargilayacak kişinin oylari düşer yargilanma süreci 5 sene sürer rahat bir dahaki seçimde yine bir tane siyasal islamci parti gelir ona oy verirler:D
    Yargılayan mahkeme, parti değil. Herşey dürüst şekilde soruşturulacak ve tüm pislikler saçılacak. Halk bunu görecek. Zaten dinci tayfa gittikçe azalıyor çünkü ömürlerinin sonlarına geldiler. Yeni gelen nesil dinci değil, ve herşeyin farkında. Bunlara kazandıran dinci tayfa 50lerden 60lardan. Onlar da yavaş yavaş bitiyor ki iyi de oluyor.
    Sondaki cümleye katiliyorum ancak cok optimistsin imrendim sana ben o kadar umutlu bakamiyorum.Yaptiklari çoğu seyin belgeleri vesaire hepsini yoketmiştir aptal degil bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Nemlendirici

Metinerin suratindan belli, icinden 'hasittir, dogru konusuyo adam' diyor
    Hepsi şu an kaçış planlarını hazırlıyorlar. Benim İstanbul' da tanıdığım bir adam vardı, belediyeye iş yapardı zamanında. Ailesini kanadaya taşımış, kendi de gidecek hazırlanıyordu en son. Parayı vuranlar kaçtı, geriye kalanları öttürecekler
  • quote:

Sondaki cümleye katiliyorum ancak cok optimistsin imrendim sana ben o kadar umutlu bakamiyorum.Yaptiklari çoğu seyin belgeleri vesaire hepsini yoketmiştir aptal degil bunlar.
    Soruşturmalarda biri konuşmazsa diğeri kendini kurtarmak için öter. fetö noldu mesela, paçayı kurtardı mı? İçlerinde kendini kurtarmak için anında ötenler oldu. Bunların da onlardan farkı yok, zaten aynı temelden geliyorlar. Pislikler her türlü ortaya saçılacak. Bunlar birbirlerini sadece kişisel çıkarları için kollarlar. Kendi çıkarları için de babalarını bile satarlar.
  • Korkunun ecele faydası yok. Davanıza ihanet etmeyin. Kaçmayın. Dava adamı kaçmaz.
    Sonunu düşğnen kahraman değildir. Polat alemdar

• 17 senedir suçsuz binlerce insanların hapse atılmasına çanak tutanların böyle konuşmaları epey komik, adalet kavramı şimdi mi akıllarına gelmiş?
  • Boşuna yurtdışına para kaçırılmıyor, geleceğin teminatı o paralar

• Kaçan yakalanır kimse bir yere kaçamaz merak etmeyin eğer birinin büyük suçu varsa elbet bulunur bizim ajanlarımız yok mu illa ki vardır diyeceğim ama şimdi aklıma kozmik oda geldi hmm çelişkiye düştüm ama yinede kimse cezasız kalmaz gibi umuyorum bilmiyorum çok karışık durumlar kimse bilmiyor ne olacağını ne dersem ne derseniz hepsi bir saçmalık veya teori olarak kalacak bekleyip göreceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Boşuna yurtdışına para kaçırılmıyor, geleceğin teminatı o paralar
    Rahat yiyebilecekler mi kaçtıkları ülkeler onları zorlar ben olsam abd kanada gibi yerler yerine tam gelişmemiş ülkelere kaçardım yoksa o ülkelerin oyuncakları olacaklar acaba fettullah sizce ne kadar özgür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirtaş bakanlığa,
    AKP’ liler komple mapusa.

Diktatör kimdi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.