Dün akşam TRT'de Fatih Erkoç'un programını tekrar verdiler orada "Ömrüm" ve "Adsız" şarkılarını söylemiş.İkisine de bayıldım walla aradım Kazaa'da ama bulamadım. Bildiğiniz bir site var mı mp3leri bulabileceğim? Allah rahmet eylesin. Bu ülkede yeri asla doldurulamayacak birini daha kaybettik :(
"Oğluma" şarkısı.Dinlemeyen varsa aklında tutsun. Ayrıca da "Tamirci Çırağı"
Anadolu, müziğinin en büyük üstadlarından birini ve bir evladını kaybetti... Buna rağmen medyada hiçbir özel programa rastlamadım. Belki böylesi daha iyi. Kıçı başı açık popçu zımbırtılarının bolca yeraldığı ekranlara yakışacak bir insan değildi Cem Karaca.Yanlışım varsa düzeltin. Ölen kişi herhangi bir popçu değil..Cem Karaca !!
Topiği açan arkadaşa teşekkür ederim.
Tamirci Çırağını çok severim.
namus belası islak ıslak
tamirci çıragı ve ogluma
tüm şarkılarını, sesini, tarzını çok sevmiştim. allah rahmet eylesin.
ama son 2 yıldır işyerinde cuma günleri iş çıkışına doğru mutlaka ÇOK YORGUNUM (Mavi Liman) parçasını dinledik.
parka da çok iyidir
çökertme çok yorgunum(mavi liman)
namus belasi bir numaradir
ISLAK İSLAK bence
Parka
Her akşam o köşeye asılırdı o parka Paltoya para yok ki ondan alındı parka Bir sabah onun sırtında çıktı gitti o parka
Dedenin üç aylıktan alınmıştı o parka Kirli yeşil bir renkti eskiceneydi parka Üst cebi sökülmüştü kullanılmıştı parka Bir sabah onun sırtında çıktı gitti o parka
Parkasıyla vurulmuş yatar iken buldular Dört hain kurşun değmiş delik deşikti parka
Baba eski tornacı gözünü çapak almış Dede bir bacağını sakaryada bırakmış Ananın gözü yaşlı umut ona bağlamış
Küçük kardeşi bu yıl siyasala gidecek Paltoya para yok ki o da parka giyecek Ananın gözü yaşlı delikleri dikecek Bir sabah onun sırtında çıktı gitti o parka
Parkasıyla vurulmuş yatar iken buldular Dört hain kurşun değmis delik deşikti parka
tamirci çırağı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme