Şimdi Ara

Çelik Parlatma Aleti İçin Öneri (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çatal bıçak gibi paslanmaz çelik ürünleri temizlemek daha doğrusu parlatma gibi işlemleri yapmak için ürün veya ürünler bakıyorum. Bilgisiz olduğum için konu açıyorum lütfen yardım edin.

İlk olarak bunu düşündümhttp://www.n11.com/lotus-210-parcali-cok-amacli-el-motoru-gozluk-hediyeli-P12930546

Sonrada şunuhttp://www.n11.com/dremel-f013-7700-jc-akulu-el-motoru-72-volt-30-parca-aksesuarli-7700-30-P11586862

İşim çok gelişmiş bir iş değil. Minik çatal bıçak temizliği yapıcam o yüzden gelişmiş ve pahalı birşeye ihtiyacım yok öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Ocak 2014; 19:03:14 >

• Lotus kullanmadım ancak bu tarz aletlerde alırken ucuza kaçmak bazen pahalıya malolabiliyor. Bu yüzden Dremel ya da Proxxon'dan vazgeçmeyin derim. Şarjlı bir Dremel yerine de Dremel 200 ya da 300 serilerine bir bakın. Hem elektrikle çalıştıklarından dolayı şarj bitmesi gibi sorun olmaz hem de daha hesaplıdırlar.
  • ilk bağlantıdaki aletten aldım. Uzun süreli kullanımlarda ısındığı için sorun çıkartabilir. Onun dışında gayet iyi. Çelik parlatma için tezgah üstü taş motoru alıp bir fırçasını polisaj fırçası takarsanız daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

ilk bağlantıdaki aletten aldım. Uzun süreli kullanımlarda ısındığı için sorun çıkartabilir. Onun dışında gayet iyi. Çelik parlatma için tezgah üstü taş motoru alıp bir fırçasını polisaj fırçası takarsanız daha iyi olur.

hocam bulamıyoruz dediğin aleti ve sanırım çok pahalı gibime geliyor tezgah mezgah halbuki çok minik rütuş işi olacak bi kaç kararık lekeyi parlatmak saniyelik iş için kullanıcam yani.
  • Eğer çok az bir iş için ise krem şeklinde temizleyici ürünler var ben Henkel ve 404 kullandım. Çok güzel leke temizliyor. Henkel methylan yada 404 met-par diye geçer ve 5-6 TL idi. Derin çizik değil yüzeysel leke ise al dene ama derin çizikler için el tipi cihazla bunu zor yaparsın. İmkansız değil ama her işlem için bir pedi bitirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 5 Ocak 2014; 23:53:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

ilk bağlantıdaki aletten aldım. Uzun süreli kullanımlarda ısındığı için sorun çıkartabilir. Onun dışında gayet iyi. Çelik parlatma için tezgah üstü taş motoru alıp bir fırçasını polisaj fırçası takarsanız daha iyi olur.

hocam bulamıyoruz dediğin aleti ve sanırım çok pahalı gibime geliyor tezgah mezgah halbuki çok minik rütuş işi olacak bi kaç kararık lekeyi parlatmak saniyelik iş için kullanıcam yani.

Arkadasin dediği gibi sadece polisaj yapacaksaniz dremel gibi birsey yerine bucak bileyleyenlerin kullandigi tezgah ustu motorlardan almalisiniz. Dremel ile duzgun polisaj yapilmiyor yapilsa bile cok ugrasirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: integer

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Arkadasin dediği gibi sadece polisaj yapacaksaniz dremel gibi birsey yerine bucak bileyleyenlerin kullandigi tezgah ustu motorlardan almalisiniz. Dremel ile duzgun polisaj yapilmiyor yapilsa bile cok ugrasirsiniz.

hocam sizden ricam tezgah üstü taş motoruna örnek bir internet sayfası verirmisiniz n11.com dan hepsiburada gibi yerlerden tam olarak ne alacağımı bilmediğimden saçma sapan şeylere bakıyorum, kusura bakmayın uğraştırıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesela BÖYLE bir alet alınıp zımpara taşı yerine polisaj ucu takılacak

• Aynen arkadasin verdiği linkteki gibi bir motor alacaksin BİM kurbanda satmisti. Bence daha ucuza bulabilirsiniz. Birde bunlarin yandan dremel gibi spiral baglananlari var onada bak istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu alıyorum arkadaşlar teşekkürler gerçekten beni bir yanlıştan döndürdünüz

http://www.n11.com/troy-tas-motoru-125x16mmx-20mm-P17107460

@integer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Ocak 2014; 19:48:59 >
  • hayırlı olsun birde buna uygun polisaj keçesi ve cila alman gerekecek. ancak bu marka nasıldır bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.