Şimdi Ara

Celal Şengör ve biatçıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce 25 mart teke tek programını izleyeyim dedim hem konu ilgimi çekiyor hem de celal şengörü dinlemek hoşuma gidiyor.
    Sonra youtube ve ekşideki yorumlara baktım yemin ederim midem bulandı.
    Adamın o kadar saçma sapan lafları, çıkışları var-buraya yazsam font yetmez- ama biatçıları tarafından çok okumuş olduğu için eleştirilemezmiş gibi bir tavır takınılıyor.
    Her şeyi bilimle özdeşleştiren materyalist tayfa ve diğerlerine önerim, kişileri ve kurumları böyle delicesine savunmayın bir düşünün ben kimin hangi yönlerini takdir ediyorum hangi yönlerini etmiyorum diye. Biraz olgunlaşın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaz yaz yeter font niye yetmesin? C.Ş yi elestiren suruyle insan var. Burada demogoji yapacagina sende yaz karsi bir seyler. Zira karsisinda olduğun adamda böyle istiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler sakin olalım.

Orijinalden alıntı: TriploitMezun

Öyle bir ülke düşün inançlısı inançsızı alayı : tutucu, dar kafalı ve biatçı.

Maalesef
    Daha Fazla Göster
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Sosyal bilimler bilim değildir

• Celal Şengör kendi düşüncesini ifade ederken bilinçli olarak kışkırtıcı bir dil kullanır. Çünkü böyle yaparak hem ilgi çekmeyi, hem de buna bağlı olarak daha eleştiriyel bir yanıt almayı amaçlar. Zaten bunu da kendisi dile getirdiydi.
    Ayrıca konu sahibinin vurgulamak istediği düşünceye katılıyorum. Ünvanlar ne olursa olsun doğru bir üslup ile eleştirilmeli.

Ama şöyle bir geçek var ki celal ve ilber hoca gibi 300-400 tane akademisyen olsa bu memleket ihya olur.
  • Papyon takım elbise top sakallı şekilde birkaç bilimsel terim kullanıp sekülerliğimi ön plana çıkartayım ve bi kanala çıkayım ne dediğime bakmadan ne bilgili ve bilimsel bir adam lan bu deyip bana da biat ederler.Kendileri gibi olana biat edersen aydınsın ama tersi olursa yobazsın,bunların kafa yapıları bu yapcak bişey yok

Orijinalden alıntı: TriploitMezun

Öyle bir ülke düşün inançlısı inançsızı alayı : tutucu, dar kafalı ve biatçı.

10 numara yorum

+1

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İLBER DE BİLİR

Sosyal bilimlere bilim değil diyen bilinçsizdir.

Orijinalden alıntı: Heyyami

Neden? İnsanı ve toplumu düşünmeyi temel aldığı için mi? Madem öyle şunu bil, dış dünyada olan kaos ve öğrenilmesi gerekenler bir o kadar da iç dünyamızda var.

Sosyal bilimlere bilim değil diyen bilinçsizdir.

• Feynman psikoloji ve bilumum konuyu nasıl açıklıyor?

Orijinalden alıntı: smartboy38

Papyon takım elbise top sakallı şekilde birkaç bilimsel terim kullanıp sekülerliğimi ön plana çıkartayım ve bi kanala çıkayım ne dediğime bakmadan ne bilgili ve bilimsel bir adam lan bu deyip bana da biat ederler.Kendileri gibi olana biat edersen aydınsın ama tersi olursa yobazsın,bunların kafa yapıları bu yapcak bişey yok

Sen neler biliyorsun söyle bakalım madem bu kadar yerdin adamı? Bir şeyler biliyor sansınlar dediğin adamın senin uyuduğun süre kadar okuduğu süre vardır.
  • Adam bunu hep söylüyor.Cehennem çukurunda türkler diye bi fıkra var diye.Bu adamı eleştirenler hep o çukurdan çıkmaya çalışıp aşşağı çekilenler.Adam çok şükür çukurdan çıkıp huzura erdi de ondan sonra ünlü oldu.Bu adamı kötü anlamda eleştirenlere kötü gözle bakıyorum
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • celal hocayı severiz iyidir hoştur da bazı takipçi kitlesi hakikaten bokunu çıkarmakta.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.