Beşiktaş camiasının yıllarca şike yapıldığını iddia ettiği 1992- 93 sezonunda oynanan 8-0’lık Ankaragücü-Galatasaray maçı ile ilgili, o dönem Sarı-Kırmızılı takımın kalesini koruyan Hayrettin Demirbaş bir süre önce gazeteniz BUGÜN’e çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Maçta şaibe olduğunu ancak bunu kendilerinin değil, rakiplerinin yaptığını belirten Demirbaş, “Kesinlikle Galatasaray şike yapmadı. Tameksine Ankaragücü’ne teşvik primi gitmişti. Odönemki Ankaragücümenajeri ceza sahasındaki bir pozisyonda ‘Penaltı’ diyerek sahaya atlamıştı.Kendisine ‘Ne bu heyecan’ diye sorduğumda bana ‘Maçı kazanırsak 1 yıllık prim cebe koyacağız’ demişti. Fakat biz Real Madrid gibi oynayıp fark attık” ifadelerini kullanmıştı.
Insan sunu soylemekten de yazmaktanda utanir yahu. Hic mantik yututemiyorsaniz sadece gol dakikalarina bakin su yazilanlari isik hizi ile silersiniz...
Yalan olduğuna ispatın var mı? Şerefini kaybedersin.
Laf ebeligi yapacaginiza cevap verin bence. Acik ve net soylemisim, tekrar acik acik yazayim, bu sorulara cevap vermeden konusmaya devam etmeyin:
1- O macin hanki dakikalari arasinda yasanmis bu olay? 2- Hep soyleniyor o sene Real gibiydik, cok ustun bir takimdik diye, o zaman neden son maca kaldi sampiyonluk?
Buna inaniyorsaniz zaten sizin serefe ihtiyaciniz yok...
Okudunu anlayacak kadar kapasiten yok.O dönem kadroda bulunan bir isim Hayrettin canlı şahiti.
Şeref anlamı Beşiktaş'ın eski stadının ismiydi. Stad ile birlikte tarihe gömüldüğü çok açık. Anlam zıtlığı var Beşiktaş ile arasında.
Okudugunu anlayamayan kim acaba? Iki tane soru var yukarida ama cevaplari hala yok, bir de utanmadan konusuyorsunuz hala. Su seref kelimesini de agziniza alip terbiyesizlik yapmayin bir daha. Sorulara cevabiniz varsa buyrun bekliyorum, yoksa susun...
Beşiktaş camiasının yıllarca şike yapıldığını iddia ettiği 1992- 93 sezonunda oynanan 8-0’lık Ankaragücü-Galatasaray maçı ile ilgili, o dönem Sarı-Kırmızılı takımın kalesini koruyan Hayrettin Demirbaş bir süre önce gazeteniz BUGÜN’e çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Maçta şaibe olduğunu ancak bunu kendilerinin değil, rakiplerinin yaptığını belirten Demirbaş, “Kesinlikle Galatasaray şike yapmadı. Tameksine Ankaragücü’ne teşvik primi gitmişti. Odönemki Ankaragücümenajeri ceza sahasındaki bir pozisyonda ‘Penaltı’ diyerek sahaya atlamıştı.Kendisine ‘Ne bu heyecan’ diye sorduğumda bana ‘Maçı kazanırsak 1 yıllık prim cebe koyacağız’ demişti. Fakat biz Real Madrid gibi oynayıp fark attık” ifadelerini kullanmıştı.
Insan sunu soylemekten de yazmaktanda utanir yahu. Hic mantik yututemiyorsaniz sadece gol dakikalarina bakin su yazilanlari isik hizi ile silersiniz...
Laf ebeligi yapacaginiza cevap verin bence. Acik ve net soylemisim, tekrar acik acik yazayim, bu sorulara cevap vermeden konusmaya devam etmeyin:
1- O macin hanki dakikalari arasinda yasanmis bu olay? 2- Hep soyleniyor o sene Real gibiydik, cok ustun bir takimdik diye, o zaman neden son maca kaldi sampiyonluk?
Okudunu anlayacak kadar kapasiten yok.O dönem kadroda bulunan bir isim Hayrettin canlı şahiti.
Şeref anlamı Beşiktaş'ın eski stadının ismiydi. Stad ile birlikte tarihe gömüldüğü çok açık. Anlam zıtlığı var Beşiktaş ile arasında.
Okudugunu anlayamayan kim acaba? Iki tane soru var yukarida ama cevaplari hala yok, bir de utanmadan konusuyorsunuz hala. Su seref kelimesini de agziniza alip terbiyesizlik yapmayin bir daha. Sorulara cevabiniz varsa buyrun bekliyorum, yoksa susun...
92-93'te ki sonraki sezonun başı. Real Madrid gibi kim oynuyormuş iyi bak.
quote:
Orijinalden alıntı: Hasnun Galip
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurozgel
KALECİ HAYRETTİN “ONLAR YAPTI” DEMİŞTİ
92-93'te ki sonraki sezonun başı. Real Madrid gibi kim oynuyormuş iyi bak.
Not:Video yanlış linkte.
Şu konu hakkında Sinan Engin neden konuşmuyor,çekindiği konu Beşiktaş mı Galatasaray mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Eee Şike mi bu şimdi?
Adam önce diyor 8-0 olayını 6-0 ile açıklayamazsın. Sonrada diyor kanıt cart curt iyi oluyor böyle konular bloklancak kişiler için
beyler bu oyunlar galatasarayıda bataklıga cekmek icin ,baktılar kendi takımları en dibe battı bari yanımızda gs da gitsin diyenlerin yaptıgı oyunlar kanmamak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
quote:
bu mu cevap şimdi?biz 8 atmıştık ama siz de 6 atmıştınız demekki şike yok.fenerbahçeliler gibi davranmaya başladınız artık.başka cevap bulun be kardeşim şu soruya artık,bu ne?
Fenerbahcelilerle alakan nedir bu konuda?
Bosuna konusmuyoruz.
fenerbahçelilerle benim bi alakam yok fenerbahçeliler de düz mantık yürütüyor bakın maçları kazanıyoruz demekki geçen sene şike yoktu diyor,bu sorunun cevabı bu olmadığı gibi "8-0 şike değildir çünkü beşiktaşta 6-0 yendi" de bu sorunun cevabı değildir,8-0 lık maç şu şu şu yüzden şike değildir deyin eyvallah.o maç öyle bitti bu yüzden bu maçta şike yoktur cevap değil yani kısaca... bu düz mantık nereye kadar bilmiyorum....
Kardeşim sizin kafanız nasıl çalışıyor ben anlayamadım bir türlü. Ortada savunulacak bir olay yok. Nasıl Liverpool sizi 8-0 yenince kimse ortada şike var demediyse bizde Ankarayı 8-0 yendik kimse elinde kanıt olmadan b.k atamaz. Bunda anlayamayacağın bir durum var mı? Sanırım yoktur. Nitekim biz o maçı 1-0 kazansakta şampiyonduk. Bunu anlayamayacağın bir durum var mı? Sanırım bunuda anlayabilirsin TFF sitesinden kayıtlara bakarsan. Elinizde kanıt var mı? Yok.
Hadi başka kapıya. Ortada savunmamız gereken bir durum yok.
10 0 lık adana demir spor maçında bjk şikenin kitabını yazmıştır hadi bakalım şike olmadığını ispatlayın skora bakıp şike diyebilen arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Batu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
quote:
bu mu cevap şimdi?biz 8 atmıştık ama siz de 6 atmıştınız demekki şike yok.fenerbahçeliler gibi davranmaya başladınız artık.başka cevap bulun be kardeşim şu soruya artık,bu ne?
Fenerbahcelilerle alakan nedir bu konuda?
Bosuna konusmuyoruz.
fenerbahçelilerle benim bi alakam yok fenerbahçeliler de düz mantık yürütüyor bakın maçları kazanıyoruz demekki geçen sene şike yoktu diyor,bu sorunun cevabı bu olmadığı gibi "8-0 şike değildir çünkü beşiktaşta 6-0 yendi" de bu sorunun cevabı değildir,8-0 lık maç şu şu şu yüzden şike değildir deyin eyvallah.o maç öyle bitti bu yüzden bu maçta şike yoktur cevap değil yani kısaca... bu düz mantık nereye kadar bilmiyorum....
Kardeşim sizin kafanız nasıl çalışıyor ben anlayamadım bir türlü. Ortada savunulacak bir olay yok. Nasıl Liverpool sizi 8-0 yenince kimse ortada şike var demediyse bizde Ankarayı 8-0 yendik kimse elinde kanıt olmadan b.k atamaz. Bunda anlayamayacağın bir durum var mı? Sanırım yoktur. Nitekim biz o maçı 1-0 kazansakta şampiyonduk. Bunu anlayamayacağın bir durum var mı? Sanırım bunuda anlayabilirsin TFF sitesinden kayıtlara bakarsan. Elinizde kanıt var mı? Yok.
Hadi başka kapıya. Ortada savunmamız gereken bir durum yok.
ayn ı mesajı özelden de atmışsın öyle sanıyorumki siz okuduğunuzu anlamayı bir türlü beceremeyeceksiniz olan bana olacak...yahu elli sefer söyledim 8-0 lık maçta şike yapıldığını söylemedim ben,emin olmadığım şeyi söylemem,fener hakkında o kadar delil kanıt tape iddianame varken şikeci fener falan demedim buna mı diyeceğim?yahu bi gidin allahaşkına ya anladığınız zaman gelin konuşalım gerekirse kavga da ederiz...
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»
quote:
Eee Şike mi bu şimdi?
yok. bunun adı teşvik ve o dönemlerde herhangi bir yaptırımı yoktu.
namağlüp şampiyonluğumuz var diye övünenler, o sezon averajla galatasaray'ın önüne geçti. ne hikmetse beşiktaş o sezonun son haftalarında leblebi gibi goller atıyordu, sakaryaspor maçı var 49 dakikada 5-0 olmuş.
beşiktaşın amigoları bile kongre üyesi olabiliyor. her önüne gelenin kulüp üyesi olabildiği bir kurumdan celal kolot gibi yöneticilerin çıkması şaşırtıcı değil.
ayrıca beşiktaş futbolda 3.büyük olmayı becerebilmiş, diğer branşlarda 100 yıl yatmış. sadece bayan baskette bi ara kıpırdanmışlar, bir de kendi çapında eğlendikleri hentbol şubesi var.
beşiktaş abartılmış bir semt takımıdır, ağlayan taraftarlarını da kaale almayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
quote:
Kanıt var mı kanıt? Bunları geç iftira da olabilir bunlar. Sen şimdiye gel. Dua et desteklediğiniz bir adam federasyon başkanı olsun. Çünkü eğer bizim desteklediğimiz biri olursa (Y.D hariç) sizin işiniz çok zor.
Fenerbahçeye karşı bunlar kanıt oluyor da size karşı neden olmuyor? Biraz dürüst olun yahu. O zaman Fenerbahçe aleyhine de konuşmak yersiz ve manasız olur. Holiganlık partizanlık yapmayın forumda.
insan yerine konulmuş yine Galatasaray camiasına yakışır nazik bir cevap verilmiş. GALATASARAY Camiasının veremeyecegi hesap ve cevap yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
quote:
Kanıt var mı kanıt? Bunları geç iftira da olabilir bunlar. Sen şimdiye gel. Dua et desteklediğiniz bir adam federasyon başkanı olsun. Çünkü eğer bizim desteklediğimiz biri olursa (Y.D hariç) sizin işiniz çok zor.
Fenerbahçeye karşı bunlar kanıt oluyor da size karşı neden olmuyor? Biraz dürüst olun yahu. O zaman Fenerbahçe aleyhine de konuşmak yersiz ve manasız olur. Holiganlık partizanlık yapmayın forumda.
FB'ye karşı tv programında insanların söylediği nasıl ve ne amaçla söylendiği belli olmayan sözler ne zaman kanıt olarak kullanıldı ?
"Kuyruk acıları olan söyler" “Şikeyi Galatasaray'dan öğrendik” diyen Beşiktaş eski yöneticisi Celal Kolot'a, Alp Yalman'dan yanıt gecikmedi
alatasaray efsane başkanlarından Alp Yalman çarpıcı açıklamalar yaptı. Yalman, “Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirdi. Gençlik yıllarımın şampiyonluklarını çaldılar. Şikeyi onlardan öğrendik” diyen Beşiktaş eski Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'un açıklamalarına sert yanıt verdi. Bugün Gazetesi'nin haberine göre; 90'lı yıllarda Sarı-Kırmızılı kulübün başkanlığını yapan ve 2 şampiyonluk sevinci yaşayan Yalman, “Bu sözleri sadece kuyruk acıları olan söyler. Sürekli olarak Galatasaray'ın, Ankaragücü'nü 8-0 yendiğini söyleyenler, Beşiktaş'ın o sezon Ankaragücü'ne kaç fark attığına baksınlar. Anlamsız laflarla kimse kimseyi suçlamaya kalkmasın” diyerek Beşiktaş'ın aynı sezon Ankaragücü'nü deplasmanda 6-0 mağlup ettiği karşılaşmaya göndermede bulundu.
Kolot yaşlanmış!
Alp Yalman, Celal Kolot'un ne söylediğini bilmediğini de ifade ederek, “Gençlik yıllarında şampiyonluklarının çalındığını söylediğine göre kendisi herhalde bayağı yaşlanmış! Ne yakın zamanda ne de geçmişte; Galatasaray'ın hiçbir döneminde şikeyle ilgili en ufak bir şey yoktur” diyerek sözlerini tamamladı.+
KALECİ HAYRETTİN “ONLAR YAPTI” DEMİŞTİ
Beşiktaş camiasının yıllarca şike yapıldığını iddia ettiği 1992- 93 sezonunda oynanan 8-0'lık Ankaragücü-Galatasaray maçı ile ilgili, o dönem Sarı-Kırmızılı takımın kalesini koruyan Hayrettin Demirbaş bir süre önce açıklamalar yapmıştı. Maçta şaibe olduğunu ancak bunu kendilerinin değil, rakiplerinin yaptığını belirten Demirbaş, “Kesinlikle Galatasaray şike yapmadı. Tameksine Ankaragücü'ne teşvik primi gitmişti. Odönemki Ankaragücümenajeri ceza sahasındaki bir pozisyonda 'Penaltı' diyerek sahaya atlamıştı.Kendisine 'Ne bu heyecan' diye sorduğumda bana 'Maçı kazanırsak 1 yıllık prim cebe koyacağız' demişti. Fakat biz Real Madrid gibi oynayıp fark attık” ifadelerini kullanmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: phob0ss
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
quote:
FB'ye karşı tv programında insanların söylediği nasıl ve ne amaçla söylendiği belli olmayan sözler ne zaman kanıt olarak kullanıldı ?
Buraya para dolu poşet resimlerini koyan sizler değil miydiniz? Ne farkı var Allah aşkına. Boş boş konuşmak yersiz, ben kesin yapmışsınızdır demiyorum bu böyle anlaşılmasın ama biraz empati kurmamız gerekir.