Bildirim
Celal bayar tıp mı Pamukkale tıp mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
yukarı _____________________________ -
benimde ikisi tutuyor ama adnan menderese gitmeyi düşünüyorum pamukkalede hazırlık olduğu için eledim celal bayarla adnan menderes arasındada pek fark yok gibi duruyor ama evime daha yakın _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: xVVVx
benimde ikisi tutuyor ama adnan menderese gitmeyi düşünüyorum pamukkalede hazırlık olduğu için eledim celal bayarla adnan menderes arasındada pek fark yok gibi duruyor ama evime daha yakın
hazırlığı geçebileceğimi düşünüyorum aslında ama kalite olarak hangisi daha iyidir bilemedim._____________________________ -
al tus başarıları bakmadıysan bir fikir oluşturabilirhttp://www.drtus.com/yeni/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=97623 _____________________________ -
quote:
al tus başarıları bakmadıysan bir fikir oluşturabilirhttp://www.drtus.com/yeni/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=97623
aslında buna bakmıştım önceden ama tus kişisel birşeymiş.
bu listeye göre kesin pamukkale gerçi._____________________________ -
benimde duyduğum pamukkalenin bir tık daha iyi olduğu ama işte ingilizcem kötü 7 yıl okumak korkutuyor beni _____________________________ -
quote:
benimde duyduğum pamukkalenin bir tık daha iyi olduğu ama işte ingilizcem kötü 7 yıl okumak korkutuyor beni
öyle de tus sınavından önce ingilizce sınavı var. bu ingilizce sınavını geçemezsen tusta tercih yapamıyorsun.
gerçi aynen 7 sene de çok uzun.
zor iş tercih ya._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler