Bildirim
Cektigimiz fotorafları Pc'de netleştirmek icin bi PRogram var mı ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
photoshop 

_____________________________ boşveeeerrrrr -
peki corel draw la yapabilir miyiz su an onu ındırıorm patesi ? _____________________________ -
aradığın program aşağıdaki linkte
http://www.imagenomic.com/downloadsoft.asp?os=xp_____________________________
✔ LG v20 -
eyw saol ındırıorm sımdı _____________________________ -
BİLMEM ONU KULLANMADIM HİÇ AMA BELKİ EFEKTLERİ VARSA ONUN İÇİN DÜZLEYEBİLİRSİN RESMİ EN AZINDAN...ARAŞTIRMAK LAZIM... _____________________________ boşveeeerrrrr -
ya bu program blur koyuyo tam netleştirmio corel drawda ii bi sonuc alırım ıns baska varsa paylasalım yaw
_____________________________ -
Photoshopta yapabilirsin.. Nasıl olacağını Pm atarım.. _____________________________ Dünyadaki en büyük güç sözdür ve keLimelerin çözemeyeceği sorun yoktur... -
make up pilot muhakkak indir netlestirmeye gerek yok en kolay yoldan rutuj _____________________________ Korler dünyasinda tek gozlu kraldir -
quote:
Orjinalden alıntı: EXTREME_84
aradığın program aşağıdaki linkte
http://www.imagenomic.com/downloadsoft.asp?os=xp
bu programı ben de kullanıyorum
tavsiye ederrim
Noiseware professional kuLLan memnun kaLırsın
_____________________________ İlginç Siteler Mazda 3 | W805 | OnePlus 5T | H6410 | RX90 | -
quote:
Orjinalden alıntı: The_Wind
Noiseware professional kuLLan memnun kaLırsın
Ben de kullanmıştım, gerçekten güzel program._____________________________ -
PHOTOSHOP LA HALLEDEBİLİRSİN
SAYGILAR

arkadaşlar çok basit bi soru soracağım..yardım ederseniz sevinirim.daha yeni başladığım için böyle bi soru soruyorum.acaba işim bittikten sonra resimleri hangi formatta kaydedeceğim.jpg,jpeg,gif formatında kaydettim fakat resmimler açılmadı.failed to load photo diye bi hata veriyor adobe album stater ile açmaya çalışınca.lütfen yardım edinnnn!!!!! _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler