Şimdi Ara

ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLAR ÇİZGİLİ ÇIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung S500 fotoğraf makinem durup dururken böyle çekmeye başladı. Güneşli yerleri ise bembeyaz çekiyor. Hafıza kartını çıkarıp çekiyorum yine aynı... Garanti süresi de dolmuş. Tamire versem ne kadar ücret alırlar? Veya kendim arızayı bi şekilde giderebilir miyim? Yardımız için teşekkürler.

• Merhaba,
    Aynı makinadan bende de var ve 4 Haziran'da 2 poz çektikten sonra aynısını yapmaya başladı sizin açtığınız konuyu okuyunca rastlantının bu kadarı olur dedim. Bence algılayıcısı bozuldu, yeni makina araştırmaya başladım.
  • Bu arada benim makina Samsung servise gitti 70 TL ye tamir edilebiliyormuş, bilginize.
  • Selam,
    Aynı sorun benim eski Samsung S500'de de var. Servis dediğiniz yetkisi Samsung servis midir?
    Bu makine için 70 TL tamir ücreti yüksek gibi. Tabii, çöpe atmaktan iyidir.

Sanki Chip'i programlayıp, aynı dönemde arıza vermiş gibi. (biraz komplo teorisi oldu galiba :) )

Bende Sirkeci'de tamir ettirmeyi düşünüyorum.
  • Evet yetkili Samsung servisi. Ben tamir ettirdim eskisi gibi kullanıyorum şu an.
  • Bende de casio z110 fotoğraf makinesi var, oğlumun makineyi yere atması sonucu aynı arıza meydana geldi,

Fotoğraflarda çizgi, güneşli ve aydınlık ortamlarda bembeyaz çıkması,

Fakat zoomu maksimuma getirip fotoğraf çekince veya normal video çekince böyle bi sorun olmuyor, ben de şaşırdım ama...
  • arkadasım senın makınanın shuter bozulmus buda sensorun önundekı perdedir sen nasıl ısıga bakınca gozunu kısarsan makınede kısar bunu yapamayınca ekran cızgılı cıkar buda makına sıcakta kaldysa yapar bıde su var vıdeo cekımınde shuter devreden cıkar cunkı sabıt cekım yaparsın ama dıkkat edersen shuter bozukken dısarı cekımlerımlerınde ekran beyaz cekım yapar garantyılıyse servıse yolla degılsewww.sonyservisankara.com la bır gorus gecmıs olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Samsung S500 fotoğraf makinem durup dururken böyle çekmeye başladı. Güneşli yerleri ise bembeyaz çekiyor. Hafıza kartını çıkarıp çekiyorum yine aynı... Garanti süresi de dolmuş. Tamire versem ne kadar ücret alırlar? Veya kendim arızayı bi şekilde giderebilir miyim? Yardımız için teşekkürler.

Düzeldi mi?

• sensörde sorun olacağuını sanmıyorum. muhtemelen işlemcisi ya da yazılımı bozulmuştur, jpeg algoritması kafayı yemiş gibi görünüyor.
    70tl tamire fazla. yeni makine alacak durumunuz yoksa karar sizin.
  • Aynı sorunu bende yaşadım.Zaten bu model samsungun en sorunlu modelidir.
  • Kendin birşey yapma derim götür servisine baksınlar veya yeni makina araştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.