arkadaşlar evet bu kelimeleri yalnızca ve yalnızca kuşum aydın kullanabilir...gecenlerde tv'de gördüm aynen şöyle diyor.burda sinemi kimseye tukaka ettirmem diyor...bu nedir ya resmen rezalet...sonu ceksın'la biten cümlelerde cabası...artık yorum sizin
Öylesi konuşan bir insanı tv lerde bize izllettirenlere gereken cevabı vermek lazım.Toplum olarak tepki vvermeyi öğrenmeli ve bundan çekinmemeliyiz diye düşünüyorum .
Yumoş aydına acayip sinir olmaya başladım . duyaCEK , kırmayaCEK , konuşma özürlü türkçeyi katlediyor her konuşmasında ve hala tv kanalında program sunuyor !!! YAZIK
bunu bizlere dayaanlar için birşeyler yapmak lazım insnaların sevgisini sözde kazanmış bir sunucu.Sadece Türk halkının zayıf noktalarını çok iyi biliyorlar ve oradan yakayalacak tarzı çok iyi bilen insanları karşımıza koyuyorlar.Acınası bir durum
bu işin okulunu okuyan üniversite bitirmiş pırıl pırıl geçlerimizde işsiz kalıyor..yılbaşında hamdi alkan bunun taklidini yapmış gülmekten öldüm.harikaydı ya..YAPABİLECAGINI,SEVEBİLECAGINI gibi kelimelerde kullanıyor adam ya...
Ne yapabilirizki ? Söyleyin yapalım , sinirlerim aşırı derecede harekete geçiyor o insan müsvettesini görünce ve sesini duyunca .
Anlamıyoum ki zaten o bir şeyler anlatırken .İnanamıyorum duyduklarıma böyle kelimeler varda ben mi bilmiyorum acaba diye düşünüyorum bir an.İnsanlar neden buna tahammül ediyor buda ayrı bir konu ?
Onları bırakalım da yazdıklarımızı bir kere gözden geçirerek gönderelim diyorum.
Biraz daha dikkatli yazarsak daha güzel olmaz mı?
izlememek bir ölçüde tepki olur kanısındayım
dünde çıkmış tv'de ata için aglıyor.bu olay sabah programında olmuş.ben izlemiyorum sabah yaptıkları programı ama show tv haberleri izlerken haber diye bunu çıkarttılar karşıma.birde baktım hüngür hüngür aglıyor...zaten caner le tülini ısıtıp ısıtıp tekrar çıkartıyorlar iyice sinirlendim ya.binlerce insan asgari ücretle geçiniyor.parasızlıktan evlenemiyor.gerçekten aşık olup evlenemeyen yüzlerce binlerce insan varken bunları karşımıza asrın aşıkları diye çıkarıyorlar.hepsinin tuzu kuru parası bol.şöhret için orda numara yapıyorlar.yok kavuşamıyorlarmış.niye kardeşim kim engelliyor.para pul var.hiçbir engel yok.kızda naz yapıp duruyor..deli oldum iyice.bundan sonra kurtlar vadisi haricinde izlemicem show tvyi
İnsanlar acınacak olayları seyretmekten ve magazin değeri taşıyan programlardan hoşlanıyor.Onlarda işin içine biraz gözyaşı katarak kolaylaştırıyorlar bu durumu .Konuşamayan bir sürü sunucu var tv de .Sadece bir kanalda değil.artık parmakla gösterilecek kadar az sayıda TRT spikerleri gibi düzgün konuşanlar
fazlada bilinçli olmamak lazım böyle konularda.biraz tepki verdinmi hemen yanlış anlaşılıyorsun.herkes halinden memnun kardeşim.herkes takılsın kafasına göre.bizden kimseye uyarı yok.bu konuyuda kapatacaklarına eminim.bu forumda hep aynı şeyler konuşulmak zorunda format bu çünkü...tamam madem öyle bizde ona uyarız...KAPATIN BU KONUYU...
ama burada her zaman saçma sapan şeyler konuşulur yada ne biliyim daha fazla rağbet görecek şeylerlemi ilgilenilir :(( ben daha yeniyim burada ama bunun farkındayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme