Şimdi Ara

çeko (çalışma ekonomisi) okusam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu bölümden mezun olsam, olanağım ne derece olur acaba? okunası bir bölüm müdür?

• okuma. 7 yıl sonunda babayı alarak sap gibi kalmış birisi duruyor karşında. dersleri kesinlikle zor. bi uli ya da kamu gibi değil. bütün ana programların ana derslerini görüyorsun en ağırından. 4 yılda mezun olan adamlar bile iş bulamıyor. başka bir yer tercih et bence
  • iibf fakültesinden tavsiyen nedir hocam hazır seni bulmuşken

yazacağım üniversiteler, marmara, istanbul, gazi çeko. üniversitenin kalitesi iş olanağını belirliyor mu?
  • aslında şöyle bir durum var. kocaeli üni de çeko bölümüne giren hocalardan bazıları çok iyi. bazıları prof ve bazı hocalar da zaten sendikalarda uzman olarak çalışıyorlar(örnek Sayım Yorgun hoca). ama şu durum var aşırı derecede rüşvet söz konusu. benim de okul ve bazı hocalarla sorunum bundan kaynaklıydı. Türkiye'de çeko olarak yine de en iyi eğitimi kocaeli üni veriyor diyebiliriz(sanayi kenti olduğu için) biraz çelişkili cvp yazdım sanırım ama doğrular bunlar. marmara yı tercih edebilirsin. özellikle kamu yönetimi ve hukuk istiyorsan. girebileceğin güzel bir bölüm de uluslar arası ilişkilerdir. günümüzde zaten iyice globalleşti herşey ve uluslar arası ilişkiler uzmanı açığı çok firmalarda. uliye girince kesinlikle öğrenmen gereken şu anda 3 dil var. birisi ingilizce birisi ispanyolda ve diğeri de çince. ispanyolca ingilizceden sonra en rağbet gören dillerden birisi ve Türkiye'nin inanılmaz derece çok ortak firmaları var ispanya ve çevre ülkeler ile.bu 3 dili ana dilin gibi konuşabilirsen sana iş yok diyenin alnını karışlarım

çekoyu düşünüyorsan ve gerçekten öğrenciliğine güveniyorsan yaz. ve 4 yıl boyunca mutlaka sıkı tutman lazım yoksa benim gibi sıçıp batırabilirsin herşeyi. şu kişiler dersleri kolay geçti: yalakalar, yalakalar, yalakalar, rüşvetçiler, ve İnekler. ben bu gruplardan hiç birisine dahil olamadım. özellikle yalakalık konusu en tiksindiğim şeydi. hiç bir zaman hocalarla yüz göz olmadım. ama hata yapmışım. keşke bu giden 7 senenin en başına dönsem de köprüyü geçene kadar AYI ya Dayı deseydim... ve gerçekten inekleseydim.

haa bu arada üni hayatına dair şundan da bahsedeyim, hiç kimseye güvenme. yurtta kalabilirsin arkadaşların kankaların olur, kardeşin gibi gördüğün insanlar sana kazık atar. o yüzden eve çıkacak olursan arkadaşlarını çok ama çok iyi seç.(hatta eve çıkma 4 yıl yurda katlan) yurtta kardeşim dediğin kişiler ev hayatında en azılı baş düşmanın kesilirler. üniversite hayatını etkileyen en başta gelen sebeplerden birisi de bu. çenem düştü ama şu 7 yıllık üniversite hayatımı dh ye yazsam sanırım millet ağzı açık okur

• hocam çok sağol verdiğin bilgiler için

dediklerini çok iyi değerlendireceğim.

üniversite hayatın talihsiz geçmiş sanırım ama umarım şans ileride yüzüne güler. tekrar sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi işletme ve ekonomi
    3 yıl önce açıldı
    İTÜ EKONOMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.