Şimdi Ara

Çekmeceli Derin Dondurucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum önümüz Bayram. Çekmeceli Derin dondurucu almayı dusunuyoruz. UĞUR 7 cekmeceli A+ modelini inceledik ama pekte bilgimiz yok.
    1000-1400 tl arası önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün 1150 tl ye 7 taksit uğur 7 çekmecelisini aldım...umarım güzeldir
  • wkend kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını aldim hocam kuruldu daha deneme şansımız olmadi rafları çok iyi durmuyor. İnşallah sıkıntı olmaz.

Hayırlı olsun sizinki de.

• bende internetten sipariş verdim ve 48 saat geçmeden teslim aldım ve kurulumunu gerçekleştirdim. şuan memnunum sesi çok az elektirk sarfiyatıda dedikleri gibiyse güzel bir tercih yaptığımı düşünüyorum..
    diğerleri nasıldır bilmiyorum ama gördüğüm tek eksi yanı ayar ve çalışma ve arıza ışıkları içeride, kapağı kapalıyken hiçbirini görme şansımız yok malesef...
  • riseof kullanıcısına yanıt
    Evet malesef. Keşke kapağı açınca çalışmaya ara verip ışık yansaydi. Derece ayarlama daha iyi olabilirdi basit olmuş.

• riseof kullanıcısına yanıt
    Hocam bayraminizda kutlu mutlu mübarek olsun bir ekleme yapayim. İlk 24 saat " S " de çalışması gerekiyormuş.
    Servis kurulumunda söylemişti.

• Cümlemizin bayramı mübarek olsun arkadaşım...

servis bize geldi ve 3. kademeye getirdi o şekilde çalıştırdı ve 24 saat çalışsın dedi, o şekilde çalıştı bizde, kitapçığında da sanırım 'S' modunda 3 saat çalışması gerekir yazıyordu ..

o şekilde çalışmasada sorun çıkmaz sanırım, içine koyduğumuz herşey zaten buzdolabının dondurucusundan çıktı, ilk kez dondurulan yok içinde...

olmadı şimdi 'S' moduna alırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riseof -- 5 Ekim 2014; 11:23:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servis cuma günü kurdu..ayar 3 te çalışmaya başladı yalnız kurban etini koyunca 1 gün super de yani s de çalışsınlar dedi..24 saat sonra normal 3 ayarına getirin dediler.ben yer olmadığı için yatak odasına koydum dondurucuyu gece yatınca az bi ses geliyo ama öle rahatsız edici falan düzeyde değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostlast

Bende aynısını aldim hocam kuruldu daha deneme şansımız olmadi rafları çok iyi durmuyor. İnşallah sıkıntı olmaz.

Hayırlı olsun sizinki de.

ayrıca tüm arkadasların bayramı mübarek olsun..ve alan arkadaslar kaça aldıklarını yazabilirlermi..ben 7 taksit 1150 tl ye aldım kırşehirde uğur bayisinden..
    1100 TL ' ye aldik hocam 9 taksit

• geçirmişler bana desene..bonus vardı bende 7 den fazla yapmadılar..
    Yok hocam ne gecirmesi tanıdık olması sebebiyle öyle oldu bizimki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.