Şimdi Ara

Çekişten düşme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
29.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemalnalga30

    şahin seni solladıysa sat hocam.

    Audinin yüzkarasısın


    Evet aynen öyle zaten bu olaydan sonra kendisi ile aram açıldı her an satabilirim.
  • laf arasında bizim aracada giydirdi yalnız
  • Kardeş Merhaba,
    Benim de aracım Hyundai Getz CRDİ VGT. Bu bahsettiğin güçten düşme sorunu bende de mevcut. Araç çok hantallaştı ve 3000 devir altı çok verimsiz. Bir ustaya acaba baskı balatamda sorun mu var diye gösterdim, o da hayır baskı balatan idare eder dedi ve bir pompacıya götürüp gösterdi. Adam makineye bağlamış ve turbo devreye girmiyor demiş. Yani turbo arızası. Ben de aracı başka bir turbocuya gösterme kararı aldım. Bu arada yukarıda masraf ne olur diye sormuşsun. Ustanın bana aktardığı 250-500 TL arası bir masraf çıkabileceği. Eğer turbodaysa sorun uzun zamandır arabadan soğuyacak seviyeye geldim. Tam satma düşüncesindeyken böyle bir sorunla karşılaştım. İnşallah tamirattan sonra beni mutlu eder de bir yıl daha keyifle kullanırım.

    Bu arada bir karar aldım. Bundan böyle asla ve asla kadın sürücüden araba almam hele dizelse hiç almam. Yakıtı düzgün kullanmadığı, arabayı devirsiz kullandığı kanaatindeyim. dolayısıyla bunlar da turboya zarar veriyor.




  • Ben kendi ustama götürdüm, makinaya bağladı aracı şu an hatırlayamadığım bir sorun buldu cihaz, hatayı sıfırladı, yine aynı sorun olursa demekki sorun burdadır, parçayı değiştiririz sana maliyeti de 250-300 arası olur dedi, kulağına kurşun o hata tekrar nüksetmedi, bakalım belki uzun yola çıkmadığım için farketmedim.
  • Hata kodu silinince performans düzeldi mi peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arsinir

    Hata kodu silinince performans düzeldi mi peki?

    Şehir içinde bi sorun olmadı şimdiye kadar (9-10 gün oldu) ama şehir dışında hiç denemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altinok

    Ben kendi ustama götürdüm, makinaya bağladı aracı şu an hatırlayamadığım bir sorun buldu cihaz, hatayı sıfırladı, yine aynı sorun olursa demekki sorun burdadır, parçayı değiştiririz sana maliyeti de 250-300 arası olur dedi, kulağına kurşun o hata tekrar nüksetmedi, bakalım belki uzun yola çıkmadığım için farketmedim.

    hava akışmetresindendir büyük ihtimalle.akışmetre arızası bu gaz kesmeleri yapar.
  • Sıkıntının sebebinin ne olduğunu bulduk, aracın turbosu açıldı içindeki kurum temizlendi ve bir parça daha varmış ismini unututuğum o parça değişti. Hediyesi 450 TL imiş, verdik kurtulduk sıkıntısı kalmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altinok

    Sıkıntının sebebinin ne olduğunu bulduk, aracın turbosu açıldı içindeki kurum temizlendi ve bir parça daha varmış ismini unututuğum o parça değişti. Hediyesi 450 TL imiş, verdik kurtulduk sıkıntısı kalmadı.

    N75 valfi bilgi olarak kalsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

    quote:

    Orijinalden alıntı: altinok

    Ben kendi ustama götürdüm, makinaya bağladı aracı şu an hatırlayamadığım bir sorun buldu cihaz, hatayı sıfırladı, yine aynı sorun olursa demekki sorun burdadır, parçayı değiştiririz sana maliyeti de 250-300 arası olur dedi, kulağına kurşun o hata tekrar nüksetmedi, bakalım belki uzun yola çıkmadığım için farketmedim.

    hava akışmetresindendir büyük ihtimalle.akışmetre arızası bu gaz kesmeleri yapar.

    +1000
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykutkk

    Alakasız ama aklıma geldi şimdi benimde bu aralar arabam baya çekişten düştü,ustaya baktırdım katalizör'e darbe almışsın hemde çok kirlenmiş değiştirelim dedi katalizör de 2.000 TL civarı bir şey, bakalım şimdilik böyle kullanıyoruz. Umarım en kısa süre içerisinde sorun hallolur.

    Katalizör dediği mereti komple söksen de olur sanırım. Bildiğim kadarıyla Corolla'lardan söküyorlar.
  • cemalnalga30 kullanıcısına yanıt
    xantia activa al rn akon rakibi audi r8 2 km hız farkıyla 2ci aufide araba mı kalas gibi süspanaiyon var . rahatlık önemli görüntü gösteriş değil . xantia ya bin kuşşan hatta bozık yolda kullan in bşde audi işe aynı yolda kullan anlarsın demek istediğimi :) kulakdan duyma efsanelerle değil gerçeklerle yaşayın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.