Şimdi Ara

Çekirdekte ribozom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var hocam mitokontri kloroplast çekirdek 3lüsü diye bilyiorum yanlıssa düzeltin

• çekirdek zarında var evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende araştırdım evet çekirdek zatının üzerinde var ama bu arı yayınları yok diyor

Barış hocanın kitabı

• Çekirdek içinde yok hatta o yüzden çekirdekte protein sentezi de gerçekleşmez (ribozom çekirdekte üretildiği için bulunmuyordu sanırım)

• Ama çekirdek zarı da çekirdek sayıldığı için çekirdekte ribozom bulunuyor direk çekirdekçik diye sorarsa yok ama çekirdek derse var

• Baris hocanin kafasi karisiyor sabah ameliyat aksam 72 saat nobet ona ragmen bize bilgi vermek icin ugrasiyor yorumlarimizda daha dikkatli olalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YÜKSELTGENME BASAMAĞI
    10 yıl önce açıldı
    ayt çözünme çökelme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ulan şöyle aptal aptal soruları düşünmekten kurutldum en çok buna seviniyorum yok klor'u c k alacakmışız, kapalı olunca mı açık olunca mı türev olmuyomuş yok krebsde su çıkıyormuymuş falan filan... yks'nin en zor kısımlarından biri bu tarz ikilemli sorulardır herhalde.

• laplasyen kullanıcısına yanıt

Darısı başımıza hocam. Hele ki birdenbire alakasız bir şekilde matematik çözerken aklına biyolojiden bir şey takılması çok kötü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.