Çekirdekte ribozom var mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çekirdekte ribozom

-
-
var hocam mitokontri kloroplast çekirdek 3lüsü diye bilyiorum yanlıssa düzeltin
-
çekirdek zarında var evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende araştırdım evet çekirdek zatının üzerinde var ama bu arı yayınları yok diyor
Barış hocanın kitabı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekirdek içinde yok hatta o yüzden çekirdekte protein sentezi de gerçekleşmez (ribozom çekirdekte üretildiği için bulunmuyordu sanırım)
-
Ama çekirdek zarı da çekirdek sayıldığı için çekirdekte ribozom bulunuyor direk çekirdekçik diye sorarsa yok ama çekirdek derse var
-
Baris hocanin kafasi karisiyor sabah ameliyat aksam 72 saat nobet ona ragmen bize bilgi vermek icin ugrasiyor yorumlarimizda daha dikkatli olalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ulan şöyle aptal aptal soruları düşünmekten kurutldum en çok buna seviniyorum yok klor'u c k alacakmışız, kapalı olunca mı açık olunca mı türev olmuyomuş yok krebsde su çıkıyormuymuş falan filan... yks'nin en zor kısımlarından biri bu tarz ikilemli sorulardır herhalde.
-
Darısı başımıza hocam. Hele ki birdenbire alakasız bir şekilde matematik çözerken aklına biyolojiden bir şey takılması çok kötü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X