Şimdi Ara

Filtre Kahve ve Espresso %20 Kod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
6
Favori
6.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitelerinde bu kampanyaya dair bir şey yok ama abonesi olduğum bir platformda paylaşıldı kod. Dileyene pmden atabilirim neresi olduğunu.

İndirim kodu: ARL20 (İndirim kodu sanırım kahvelerde geçerli ve indirimli ürünlerde de geçerli)

Blogdaki incelemem için tıklayınız

İncelememe istinaden kesinlikle diğer kahvecilerin benzer isimli kahvelerinden çok daha iyiler. Dilerseniz kendiniz de karşılaştırabilirsiniz.

Site adresi: https://www.aroastinglab.com/

----

Konuyu favorilerinize eklerseniz sürekli olarak kampanyaları ilk mesajda güncelleyeceğim.

----

Brazil Bella Giana | 29,90 TL (İndirimli)
    Guatemala Huehuetenango | 29,90 TL (İndirimli)
    Honduras La Mora | 44,90 TL (İndirimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flexurer -- 11 Ağustos 2020; 21:53:48 >

• Burada daha önce sorun değil de kırgınlık gibi bir yazı paylaşmıştım.
    Lakin firma sahibi o kadar kaliteli bir insan ve öyle beyefendi bir kişiliğe sahip ki, bugün sabah kahvelerini denemek için sipariş verdiğim deneme paketini kendi elleriyle getirdi. Kilometrelerce yol öteden üstelik.
    Açıkçası böyle müşteri odaklı çalışan bir firmayı keşfetmiş olduğum için mutluluk duyarken, öte yandan bu insanlara haksızlık yaptığımı düşünerek mahcubiyet duydum.

Henüz kargo kutusunu açmadım. Kahvelerle alakalı kullandıkça da deneyimlerimi paylaşacağım.

Lakin alışveriş memnuniyeti noktasında sanırım bundan sonra kahvede tercihim sadece kendileri olacak.

Dip not. Önceden burada 30 km kadar yol gelip, yakın bir mesafede telefonla arayınca elden satış olmadığını söyledikleri için üzüldüğümü belirten bir yazı vardı. Bu konu iki sebepten kaynaklı imiş. Birincisi malum salgın sebebiyle bir güvenlik önlemi almışlar. İkinci olarak iş yerleri aynı zamanda kafe tarzı olduğu için yasaklar kapsamında kapatılmış. Bu sebeple bana yardımcı olamamışlar. Oldukça haklılar.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: linkorn

Süper oldu az önce bir önceki Parti'nin son paketini açtım nereden sipariş versem diye bakıyordum. Öneriniz var mı?
    Henüz deneme paketlerinin hepsini deneyemedim. Ancak Etiyopya Sidamo'ya kefilim. Hario v60 ile demlerseniz ve ekşi tatları seviyorsanız kesinlikle öneririm. Ağızda ıslaklık hissi bırakıyor kahve.
    A Roasting Lab - Dünya Kahveleri Kapında
    Ethiopia Sidamo - A Roasting Lab
    https://www.aroastinglab.com/ethiopia-sidamo

Şu anda Brezilya Bella Giana bitmek üzere bu biraz daha sıradan ve yumuşak içim gibi geldi.

• Daha önce sidamo denemiş ama fazla asidik bulmuştum. Daha hızlı yapabildiğim için aeropress tercih ediyordum ama bu aralar zamanımız bol evden çıkamıyoruz. Bütün ekipmanla denemeler yapayım bol bol kahve alıp bari teşekkürler.

• sitede espresso için yok sanırım .
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet pahali

• İşyerinde filtre kahve makinasında kullanım için hangilerini önerirsiniz?
  • 750 gram 80 TL çok pahalı değil gibi kargoda yok çekirdek taze ise

• quote:

Orijinalden alıntı: Flexurer

Henüz deneme paketlerinin hepsini deneyemedim. Ancak Etiyopya Sidamo'ya kefilim. Hario v60 ile demlerseniz ve ekşi tatları seviyorsanız kesinlikle öneririm. Ağızda ıslaklık hissi bırakıyor kahve.
    A Roasting Lab - Dünya Kahveleri Kapında
    Ethiopia Sidamo - A Roasting Lab
    https://www.aroastinglab.com/ethiopia-sidamo

Şu anda Brezilya Bella Giana bitmek üzere bu biraz daha sıradan ve yumuşak içim gibi geldi.

Alıntıları Göster
    Sidamo dışında asidik , latte de iyi giden ne var ?

• Roast tipleri fotoğraflarda yazmıyor, deneyip bilgilendirebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

sitede espresso için yok sanırım .
    Sorumu tekrarlayayım sitede espresso görebilen oldu mu
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • www.sanalbaharat.com
    baharat, bakliyat, kuruyemiş
    https://www.sanalbaharat.com/kategori/kavrulmus-kahve

Bu sitedekilerle karşılaştırdım ben bir sıcak fırsat göremedim.

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

www.sanalbaharat.com
    baharat, bakliyat, kuruyemiş
    https://www.sanalbaharat.com/kategori/kavrulmus-kahve

Bu sitedekilerle karşılaştırdım ben bir sıcak fırsat göremedim.
    Aslında birisinin karşılaştırması lazım. Ben şahsen Kahve.com ve Aroastinglab.com dışında bir alışveriş yapmadım. Daha önce de Taft ve KahveGibiKahve.com incelemesi yapmıştım. Şu ana kadar en çok ilk ikisini beğendim. Taft kahve kalitesinden öte yüksek kafeinle fark yaratıyordu, o da düzenli içicelecek türden değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Sorumu tekrarlayayım sitede espresso görebilen oldu mu

Alıntıları Göster
    Dostum gelecek hafta espresso seçenekleri de eklenecekmiş.

Orijinalden alıntı: zRskill

Dostum gelecek hafta espresso seçenekleri de eklenecekmiş.

Alıntıları Göster
    Çekirdek halinde alsak öğütücüyle espresso için kullanamaz mıyız bunları ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.