Şimdi Ara

Çekirdek açmak için uygun Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çekirdek açmak ve htpc tarzı birşey için uygun bir anakart arıyorum.Baka baka kafayı yedim hangi chipsetli modeli alacağımı şaşırdım.

Elimdeki işlemciler amd sempron 140 ve athlon x2 250

HDMI çıkışlı (e.kartı kalitesi önemsiz)
    Çekirdek açabileceğim bir anakart önerirseniz sevinirim.Bütçe 150TL ye kadar Varmıdır böyle bir anakart?

• Dostum teşekkürler yanlız hdmi çıkışı gerekli tvde vga,dvı çıkışı bulunmuyor ekstra aparatlarlada uğraşmak istemiyorum.Verdiğin 2 modelde güzel fakat hdmi yok

Acaba bu çekirdek açarmı? Foxconn A7DA-S

Başka model önerebilecek varmı acaba?
  • Foxconn un hiç bir anakartı çekirdek açmıyor diye biliyorum.
  • İlginiz için teşekkürler..Olmadı o zaman nettede adam gibi kesin açıyor diye bir bilgi bulamadım bende zaten

Varmı önerdiğiniz hdmi li başka model acaba biraz daha bütçeyi yükseltebilirim mecburen
  • imzamdaki anakartin kutusunda unlock ozelligi oldugunu soyluyor ama bi bilgim yok fikir olsun diye soluorum yoksa hdmi cikisida yok anakartta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

imzamdaki anakartin kutusunda unlock ozelligi oldugunu soyluyor ama bi bilgim yok fikir olsun diye soluorum yoksa hdmi cikisida yok anakartta

Fiyat olarak iyimiş hocam,değerlendirmeye alacağım teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impression

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

imzamdaki anakartin kutusunda unlock ozelligi oldugunu soyluyor ama bi bilgim yok fikir olsun diye soluorum yoksa hdmi cikisida yok anakartta

Fiyat olarak iyimiş hocam,değerlendirmeye alacağım teşekkürler

+olarak ram slot sayisi,7kanal ses sistemi desteklemesi,anakart uzernden tuslarla oc yapabilme imkani,ustundeki etiketlere gore bilmem kac kat daha dayanikli kapasitor,kondansotorler sayesnde uzun omur ve simsiyah pcb olmasi da guzel artilari tavsiye ederim hocam kolay gelsin
  • Fiyat olarak 180e kadar çıktım fakat asus gigabyte markaları uygun fiyatlı yok piyasada galiba

Arkadaşlar şu anakart nasıldır acaba?
    MSI 790GX-G65

http://www.msi.com/product/mb/790GX-G65.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.