Şimdi Ara

cekingenlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar boyle bir sorunum var kendimi bildim bileli yasim 20 kusur .Bu sorun gerek is ortaminda gerekse arkadas iliskilerinde sikca canimi sikan birsey.Hayatimi her anlamda cekilmez yapiyor. Yani insanlara gereginden fazla deger veriyorum sanki .Kolay kolay kimseyle samimi olamam ve surekli gergin oluyorum rahat davranabilmem icin bayagi zaman gecmesi gerekiyo.Bu peoblemin sebebi gecmiste yasadigim bir takim problemler oldugunu biliyorum.Inanin artik cekilmez oldu cok feci sklyorum.Sizce bu sorunu nasil cozebilirim yada cozebilirmiyim.Telden yaziyorum kusra bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoma -- 23 Nisan 2012; 1:10:55 >

Orijinalden alıntı: Zoma

Arkadaslar boyle bir sorunum var kendimi bildim bileli yasim 20 kusur .Bu sorun gerek is ortaminda gerekse arkadas iliskilerinde sikca canimi sikan birsey.Hayatimi her anlamda cekilmez yapiyor. Yani insanlara gereginden fazla deger veriyorum sanki .Kolay kolay kimseyle samimi olamam ve surekli gergin oluyorum rahat davranabilmem icin bayagi zaman gecmesi gerekiyo.Bu peoblemin sebebi gecmiste yasadigim bir takim problemler oldugunu biliyorum.Inanin artik cekilmez oldu cok feci sklyorum.Sizce bu sorunu nasil cozebilirim yada cozebilirmiyim.Telden yaziyorum kusra bakmayin.

Askere git gel düzelirsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence çözme hiç uğraşma çünkü gereğinden fazla değer veriyorum yazmışsın çekingen biri için bu tehlikeli bir şey ilerde o değer verdiğin kişiler seni satabilir haberin olsun çünkü insanların gözünde saf durumuna düşmüş oluyorsun

Askerligimi yaptim dostum

Çok güzel cevap tamam ben sustum gidiyorum ;

Sürekli insanlarla konuşacağın bir şeyler anlatacağın bir işe gir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Nisan 2012; 1:18:02 >
    kizla yasadigim olay
    11 yıl önce açıldı
    siniftaki kizlarla yemekhanedeyiz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Insanlarla arama hep mesafe koyarim yani koymak zorudaymisim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Insanlarla arama hep mesafe koyarim yani koymak zorudaymisim gibi

Karşındaki kişiyi senin gibi insan olduğunu düşünerek konuş aslında sende dinlenmeme korkusu var

Orijinalden alıntı: FreeRun

pskolojik ilaçlar tek çare hocam en kısa zamanda kullanmaya başla derim aç karnına

Örnek?

Orijinalden alıntı: 4s0sy4ll

quote:

pskolojik ilaçlar tek çare hocam en kısa zamanda kullanmaya başla derim aç karnına

Örnek?

Dur ben anlatayım ;

Piskoloğa gidiyorsun saatlerce konuşuyorsun dertleşiyorsun sonra bir ilaç yazıyo günde 15 saat uyumaya başlıyorsun kullandıkca

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

quote:

Örnek?

Dur ben anlatayım ;

Piskoloğa gidiyorsun saatlerce konuşuyorsun dertleşiyorsun sonra bir ilaç yazıyo günde 15 saat uyumaya başlıyorsun kullandıkca

Güzel anlatım

• quote:

quote:

Örnek?

en çok bilinenler dideral ve prozac eczanelerde recetesiz satıyor galiba gidip sorun

quote:

quote:

quote:

Örnek?

Dur ben anlatayım ;

Güzel anlatım

Sadece uyutuyo mal gibi yaşıyorsun.. Birde hiç yemek yememiş gibi ne varsa yiyorsun ..

• quote:

quote:

quote:

Örnek?

en çok bilinenler dideral ve prozac eczanelerde recetesiz satıyor galiba gidip sorun

Kullandın sanırım sen.
    Benimde bi arkadaş prozac kullanıyodu artık hayata bi başka bakmaya başlamıştı sanki sonra bende alıyım dedim bana bi yararı veya zararı dokunmadı kullanmadım daha ne yararı var bu prozac denilen ilacın

• quote:

quote:

Karşındaki kişiyi senin gibi insan olduğunu düşünerek konuş aslında sende dinlenmeme korkusu var

Arkadaşa katılıyorum. Sende özgüven eksikliği var ve bu yüzdende insanlarla konuşurken seni önemsemezler, anlattıklarını dinlemezler gibi hissediyorsun. Mesela senin bi işin düşer arkadaşına mesaj atmadan önce 50 kere düşünürsün atsam mı diye ama diyelim biri senden bir şey istedi sen istemesen bile hayır diyemezsin kabul edersin. Çünkü sen hayır dersen onların seninle artık arkadaş olmayacağını sana değersizmişsin gibi davranacaklarını zannedersin. Bence özgüven eksiliğini yenmenin en iyi yolu 1.si kendini başaracaksın 2.si evleneceksin. Eğer yaptığın işte takdir görürsen ve işinde başarılı olursa insanlar seni tebrik eder ve iç psikolojik olarak kendini başarırsın ve artık özgüvenli normal birisi olursun. Yada evledirsin ve artık hayatta özgüvenden daha önemli şeyler olduğunu farkedersin(ev geçindirme, çocuk büyütme vs.) ve artı senin için tek önemli şey bunlar olur ve diğer şeyleri umursamazsın ve bu şekilde utanmadan çekinmeden kurtulursun. Ha nerden biliyorsun böyle olduğunu diyecek olursan tecrübeyle sabittir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Örnek?

Kullandın sanırım sen.
    Benimde bi arkadaş prozac kullanıyodu artık hayata bi başka bakmaya başlamıştı sanki sonra bende alıyım dedim bana bi yararı veya zararı dokunmadı kullanmadım daha ne yararı var bu prozac denilen ilacın

Bak sana bişey söyleyim tamam hastalar var şizöfren Allah yardımcıları olsun ;

Stres yapıyo sinirleniyo bir şeyi kafaya takıyo gidio ilaç alıyo ilacın ona iyi geleceğini düşünerek alıyo kendini öyle ayarlamış içtim ilacımı iyim demeye başlıyo

İlaç almadanda yapabilir bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

quote:

quote:

Arkadaşa katılıyorum. Sende özgüven eksikliği var ve bu yüzdende insanlarla konuşurken seni önemsemezler, anlattıklarını dinlemezler gibi hissediyorsun. Mesela senin bi işin düşer arkadaşına mesaj atmadan önce 50 kere düşünürsün atsam mı diye ama diyelim biri senden bir şey istedi sen istemesen bile hayır diyemezsin kabul edersin. Çünkü sen hayır dersen onların seninle artık arkadaş olmayacağını sana değersizmişsin gibi davranacaklarını zannedersin. Bence özgüven eksiliğini yenmenin en iyi yolu 1.si kendini başaracaksın 2.si evleneceksin. Eğer yaptığın işte takdir görürsen ve işinde başarılı olursa insanlar seni tebrik eder ve iç psikolojik olarak kendini başarırsın ve artık özgüvenli normal birisi olursun. Yada evledirsin ve artık hayatta özgüvenden daha önemli şeyler olduğunu farkedersin(ev geçindirme, çocuk büyütme vs.) ve artı senin için tek önemli şey bunlar olur ve diğer şeyleri umursamazsın ve bu şekilde utanmadan çekinmeden kurtulursun. Ha nerden biliyorsun böyle olduğunu diyecek olursan tecrübeyle sabittir.

Evet hocam dediklerin aynen dogru yani surekli insanlara yaranmak zorundaymisim gibi oluyo.Ve aslinda benim fikirlerim degilde onlarin fikirlerine gore hareket etme olayi ve evet ozguven eksikligi var ama evlenme isi suan aklimin ucundan gecmiymo ama eger birgün gecerse bu konudada cok sikinti cekicem biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.