Şimdi Ara

Çekilişler sonucunda sürpriz hediyeler, bedavaya katılınnn !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uygulama ile birlikte birçok çekilişe ücretsizce katılıp şansınızı deneyebilirsiniz. Link benim referansım, benim referansımla kayıt olmanız bana yarar sağlar. Tabiki sizi bu linkle kayıt olun diye zorlayamam. Benim linkimle kayıt olanlara şimdiden teşekkür ederim.

İyi akşamlar, iyi forumlar...

refsiz link:http://www.giftfeed.co/

kayıt olurken refli link kullanırsanız memnun olurum. Sonuç olarak size herhangi bir zararı bulunmamakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleloyyy -- 23 Aralık 2016; 20:52:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tutmaz
  • Çekilişin
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Hocam tutup tutmaması önemli değil. Reklam filanda yapmıyorum zaten. Böyle bir uygulama varmış bende forumda paylaşayım dedim. Bu uygulamayı paylaşırken de kendi referansımla paylaşmak istedim.

İyi forumlar.
  • instance kullanıcısına yanıt
    Hepimizin
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARIKAN BAL---FORUMDA 9. YIL---
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Refsiz linki koymazsan yakında konu uçar. Reflinin yanında refsiz de koyman gerekiyor bu bi kural.
  • eyvallah hocam.
  • Ne veriyorlar anlamadım
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    hocam girerek çekilişlere katılıyorsunuz. İlk başlarda inanmamıştım ama bir arkadaşa H&M çeki çıkınca bende katılayım ne kaybederim dedim. Çekilişlere katılmak ücretsiz hemen hemen her gün çekiliş yapılıyor. Özellikle yılbaşında İphone 7 çekilişi var mesela.
  • Benim anlamadığım binlerce kupon ekleyenler var hatta şuan da iphone 7 çekilişime 6.5 k kupon ekleyen var bunlar bu kadar kuponu nasıl ekliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.