Bildirim
Ceket önerin nasıl bir ceket alayım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kot gomlek mi demek istedin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İnce Uçlu Şarj Aleti
Kot gomlek mi demek istedin?
hayır ceket spor ceket -
Blazer bak hocam. Kolları yamalı tercih ederdim ben olsam.
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/097/647/481/481647097_778.jpg
Temsili resim.
quote:
Orijinalden alıntı: Deli Hamsi
Blazer bak hocam. Kolları yamalı tercih ederdim ben olsam.
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/097/647/481/481647097_778.jpg
Temsili resim.
daha çok renk konusunda takıldım düz lacivert bir gömlek krem pantolon ama ceket renk konusunda kararsızım -
Hocam bence gömlekten biraz daha koyu tonlar güzel olacaktır. Çok klasik bir şey hoş durmaz bu yüzden düğmeli ve yakası v şeklinde bir ceket bakın derim.
quote:
Orijinalden alıntı: TheRaider
Hocam bence gömlekten biraz daha koyu tonlar güzel olacaktır. Çok klasik bir şey hoş durmaz bu yüzden düğmeli ve yakası v şeklinde bir ceket bakın derim.
biraz zıt olması gerekmez mi gömlek zaten koyu bir renk lacivert olacak -
Gömleğin koyu ceketin açık renk olması benim hoşuma giden bir olay değil hocam, tam tersi tercihimdir. Tabi bunlar kişisel zevkler. Siz hangisini yakıştırıyorsanız seçiminiz o olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: TheRaider
Gömleğin koyu ceketin açık renk olması benim hoşuma giden bir olay değil hocam, tam tersi tercihimdir. Tabi bunlar kişisel zevkler. Siz hangisini yakıştırıyorsanız seçiminiz o olsun.
bende kilolu biri olarak zayıf göstermesi için koyu renk tercih ediyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X