Şimdi Ara

ÇEK KAZAN 30₺ TRENDYOL HEDİYE ÇEKİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
15
Favori
53.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hDundar

Arkadaşlar sorun bende mi, yoksa verilen linkte fiş yüklenebilecek veya trendyol uygulamasında ilgili bir sekme bulamamak ? Bu fişleri nereye gönderiyorsunuz onu da bilsek ?
    Çek Kazan Uygulamasını İndirin. Alt Ortada Fiş Yükleme Bölümü Var. Kampanya Uygulamada Var
  • Fotoğraf ile olmuyor. Elinizde somut olarak fiş olmalı ve bunu uygulamanın içinden çekip göndermeniz gerekiyor. Bilginiz olsun...
  • sanalmarket fişini çekip gönderdim.
    fakat fişin sonunda yazan maddi değeri yoktur ibaresine takılıp
    red etmişler.
    arkadaş onun yazmadığı fiş yok ki ben anlamadım!?
  • 109 TL'lik alisverisle birlikte 3 kilo sogan da gecirdik 112 TL etmis simdi gondersem red mi edecekler? Markali urunlerle boyle markasiz sebze meyveyi birlikte ayni fiste gonderip fisi kabul olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avastos A kullanıcısına yanıt
    oylamaya inanmak. en azindan faydali yorumlara oy verilirse ikinci mesaj yerinde en begenilenlerden görürüz.

• 18 tarihli fiş yükledim süre içerisinde değil sartlari okuyun yazıp reddetmisler.. destekten itiraz ettim kendiniz okusaniz bide diye.

• 155 TL'lik bim fişi yükledim... kabul etmemek için uğraştırıyorlar.... Yok net değil de vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 22 Eylül 2019; 17:22:16 >
  • Aynı telefon nosuyla birden fazla katılan var mı?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Var et, kabak sebze alınmış fişleri kabul ediyorlar

• artçı kullanıcısına yanıt
    Normal market fişinde mali değeri yoktur ibaresi olmaz

• Uzın fişleri 2 aşamada yükleme kısmı sıkıntılı. Tek parça çekince fiş net gmrünmüyor. İki parçalı çekmek isteyince 2 kısımı yeniden çekmek istediğimde uygulama tek kısmı bana aormadan gönderiyor ve eksik kısım olduğu için tqbi red yiyorum

• CarrefourSA alışverişim vardı bugün konuyu görünce hemen yükledik bakalım, gelecek mi..

Trendyol'da çeki kulllanan var mı indirim kodu geçmeyen butiklerde de geçiyor mu? Herşeyde geçiyorsa süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 22 Eylül 2019; 18:25:56 >
  • Aynı telefondan birden fazla katılan oldu nu ve sonuç ne oldu?

• Kodu kullandım.indirim kodu geçerli olmayan butikte indirim düştü.konuyu açana teşekkürler.

• Fiş alınır :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.