yok kardes hangi videoları sececeklerini belirledikleri için final yazıolar
Son film harbiden iyiydi. Özellikle çekimler çok profesyonelceydi. Bayağı uğraşılmış. Konu hakikaten insanı bir paradoksa sürüklüyordu. Oynayan adam da bir yerden tanıdık geldi ama çıkaramadım pek.
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
jüriyi sırf medyatik isimlerden seçmişler
kısa filmler yapan bilmem kaç tane başarılı yönetmen var,niye onlar orda değil ?
serkan is my girl'ü 20 dk konuşmuşlardır heralde
bunu yapan jüri komedyshow ekibini ilk saniyelerden gönderdi
gelde kalite ara,gelde kendini bu yarışmanın yalansız dolansız olduğuna inandır.
aslında bu kadar tepkili değildim ama komedyshow ekibine yapılan terbiyesizlik gerçekten canımı sıktı
aynen,3 tane yönetmen koysalardı keşke.
illa da medyatik birisini alacaklarsa okan+2 yönetmen olabilirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Repercussion
Son film harbiden iyiydi. Özellikle çekimler çok profesyonelceydi. Bayağı uğraşılmış. Konu hakikaten insanı bir paradoksa sürüklüyordu. Oynayan adam da bir yerden tanıdık geldi ama çıkaramadım pek.
Adını Feriha Koydum'da oynuyor sanırım.Şimdi hatırladım bu arkadaşı.Görmüştüm çünkü bir kaç kez.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
quote:
Adını Feriha Koydum'da oynuyor sanırım.Şimdi hatırladım bu arkadaşı.Görmüştüm çünkü bir kaç kez.
Doğru yahu ben de nereden hatırlıyorum diyordum. Sağol valla söylemesen muhtemelen yatamazdım akşam böylede bir manyağım ben
Keyifli bir program. Hülya olmasaydı daha iyi olurdu ama neyse.. Davetsiz Misafir kısafilmi hakkında yorum yapılırken Okan naptı öyle ya. Türk dizilerini yerden yere vurdu
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
quote:
Derdest'te de oynamıştı
Bir de şu çocuk sahnede o mallığı tekrar yaparken Hülya'da taklit etmeye çalışıyordu. Bu çocuğun da amcası mı dayısı mı ne Hülya ''Yaptım mı'' dedikten sonra ''Hayır yapmadınız'' dedi ya orada yemin ediyorum ağzını burnunu kırasım geldi. Herife bak ya şu salaklığı çok zor bir şeymiş gibi yutturmya çalışıyor millete. Hıncal tam moron zaten, şuna evet dedi. Ben de şu 4g'li bir film vardı en çok onu beğendim
quote:
Orijinalden alıntı: Volpenotte
Bir de şu çocuk sahnede o mallığı tekrar yaparken Hülya'da taklit etmeye çalışıyordu. Bu çocuğun da amcası mı dayısı mı ne Hülya ''Yaptım mı'' dedikten sonra ''Hayır yapmadınız'' dedi ya orada yemin ediyorum ağzını burnunu kırasım geldi. Herife bak ya şu salaklığı çok zor bir şeymiş gibi yutturmya çalışıyor millete. Hıncal tam moron zaten, şuna evet dedi. Ben de şu 4g'li bir film vardı en çok onu beğendim
O 4g'li filmden önce aynı adamların çektiği klip vardı Facebook'da Bul Beni diye. O da harikaydı
quote:
quote:
O 4g'li filmden önce aynı adamların çektiği klip vardı Facebook'da Bul Beni diye. O da harikaydı
Ben 2sini birlikte demek istedim yani, harbi güzeldi:)Oradaki oyuncu Türkiye'nin Yıldızları'na katılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Hıncal Uluç çok gereksiz olmuş bu takıma.
quote:
quote:
quote:
Ben 2sini birlikte demek istedim yani, harbi güzeldi:)Oradaki oyuncu Türkiye'nin Yıldızları'na katılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Bilmiyorum ama adamda iş var hakikaten.
quote:
Orijinalden alıntı: bjerkely
Programın yanında ;
ÇEK BAKALIM-FİNAl yazıyordu son bölüm mü bu?
hocam yeni dünya düzeni ve büyük orta doğu projesinden bahsedildikten sonra FİNAL yazdı bende çok merak ettim acaba program mı bitti?
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
quote:
Orijinalden alıntı: bjerkely
Programın yanında ;
ÇEK BAKALIM-FİNAl yazıyordu son bölüm mü bu?
hocam yeni dünya düzeni ve büyük orta doğu projesinden bahsedildikten sonra FİNAL yazdı bende çok merak ettim acaba program mı bitti?
Yok yahu o yanılmıyorsam geçen hafta da öyleydi. Özet verildikten sonraki yeni bölüme final deniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mce57
Keyifli bir program. Hülya olmasaydı daha iyi olurdu ama neyse.. Davetsiz Misafir kısafilmi hakkında yorum yapılırken Okan naptı öyle ya. Türk dizilerini yerden yere vurdu
Okan'ın Türk dizileriyle arası pek iyi değil zaten Disko Kralı'nda falanda söylüyor her zaman.Haklı olduğu tarafları var.O kısa film söylenemese bile yayınlanan bir kaç filmde efektler iyiydi.Çoğu Türk dizisinde yok bunlar.
Arkadaşlarımın çektiği Perspektif'i Okan Bayülgen daha başında yarıda kesti. Müziklerinden çekimlerine kadar son derece profesyonelce hazırlanmıştı halbuki. Sanırım stüdyoda projeksiyon cihazı ile gösterim yapıyorlar, bu yüzden kapkara görmüşler, hemen kesmelerinin sebebini buna bağlıyoruz. O kadar emeğe yazık oldu cidden.
Eğer internetteki izleyiciler beğenirlerse tekrardan yayınlanacak.
Bence bir göz atın. Beğenmek zorunda değilsiniz. En azından bu kısa film için görüşlerinizi hem ATV'nin sitesine, hem de buraya yazarsanız çok memnun olurum.