burada sözünü ettiğim tarafsız davranmayan mod un kim olduğu belli oluyor işte...
2 haftalık cezaymış... mış.. sanki artık umrumda. madem konuşturmayacaklar ne demeye "işimize gelmeyen şeyler söylüyosun onun için defol git" demiyorlar. gözleri yemiyormu. bu mertliği gösteremiyorlar işte.
madem tarafsız olamıyorlar madem bana verecek cevapları olmadığı için bütün yapabildikleri beni susturmak olabiliyor bunu açıkça söylesinler. ama gözleri yemiyor. 2 gaftalık cezaymış... hiç gereği yok açıkça söyleseniz "işimize gelmeyen laflar ediyorsun seni burda istemiyoruz" diyebilmeyi gözünüz yese ben şimdi de giderim.
bir daha girersem asıl hesabımı kapatırlarmış... mış... ulan o hesap açık olsa şu dakikada oradan attığım üçbin mesajın hepsini silmezsem namerdim. hele açılsın zaten ne var ne yoksa bütün yazdıklarımı e-maille üyeliklerim kısmından ulaşıp hepsini sileceğim. alın forumunuzu başınıza çalın.
benden bu kadar. artık başka bir foruma gideceğim.
kusura bakma ama malesef hiçbiryerde demokrasi yok her yerde antidemokratik uygulamalar var...
malesef bazı uygulamalarda böyle haksız yere uygulamalar olabilir ama önce kesin olarak emin olman lazım haksız uygulama olduğuna dair...
Kendine iyi bak
Seni uyarmıştım arkadaş. Bundan sonra nickin açılmayacak. Durmadan fake nick al al gir. Kimliğini değişfe ettiğin sürece onları da sileceğim. Gözümüzün yemesi olayına gelince, bakalım yiyor mu göreceğiz.
Senin gibi kurallara saygısı olmayan bir üyeyi bu forumda kendi adıma istemiyorum. Buradan git......