Şimdi Ara

Cehalet Mutluluktur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelDust! -- 13 Haziran 2020; 8:2:52 >

• mühim şey farkındalık. belki dünyadaki en önemli kelime. 2 tane yapım eki ile bir kelime bütün gayeyi, olunması gereken tek yeri belli ediyor. farkında.

zekiliğimizin, egoistliğimizin, umursamazlığımızın, yalnızlığımızın ve dünyanın farkındayız. ayağa kaçan kıymığı, deriyi deşmek suretiyle çıkarmaya benziyor bu iş. canını yakıyor ama sapkınca zevk alıyorsun.

evet. farkındalık. unutmayın bu kelimeyi.

ek olarak : hayatımda gördüğüm en güzel resim bu. teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 15 Mayıs 2013; 2:19:45 >
  • güzelim sahneyide koyalım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 15 Mayıs 2013; 2:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

yeşil kitabı okursan diğerlerini okumana gerek kalmaz.çünkü herşey onun içinde yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

yeşil kitabı okursan diğerlerini okumana gerek kalmaz.çünkü herşey onun içinde yazıyor

ya bu yeşil kitap kimindi,witgenstein ın mıydı mavi ve kırmızı kitapta vardı sanırım.arada aklıma geliyor ama yazarını hatırlayamıyorum
  • Ne kadar güzel yazmışsın dolu dolu, ancak bir de her kelimenin baş harfini büyük yazmasaymışsın tam olacakmış.
  • Kendimi gördüm,bir kez daha her şeyi merak etmek, bilmek,araştırmak, konularına bu kadar düşkün olduğum için içimde fırtınlar koptu.
    Özellikle o resim bana çooooook şey anlatıyor,yazsam sayfalarca sürer gider.
    Hatırlıyorum,üniversiteye başlamadan önce hayat bana çok güzel görünüyordu,tıpkı soldaki kişinin gördüğü gibi,ta ki ne zaman merakıma yenilip çokça araştırma yapıp,çokça okuyup öğrenmeye başladım,işte o zaman şu lanet olası dünya gözümde karanlık bir hal aldı,meğerse ne kadar da pis bir dünyada yaşıyormuşuz bunu öğrendim,bu yüzden mutsuzum,düşünceli ve kaygılıyım,ve şu zamanlarda olmuş ve olanlar gelecekte olacakların bi-habercisi.Geçmişe gitmek belki şuan imkansız ama geleceği şekillendirip,yön vermek pekala mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İslamdaki mantıksızlık ?
    3 yıl önce açıldı
    Allahım(çaresizlik)
    12 yıl önce açıldı
    Sosyalizm niye yaşayamıyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı insanlar okur, bilinçlenip düşünen, anlayan biri olmaya niyetlenir. kısmen yaptıktan sonra hayat düzenlerine ve çevrelerine karşı koyamayıp az okuyup az düşünenlerden olurlar. az biraz bilgilidirler bilinçlidirler ama bu kendilerine asla yetmez, yaşamları tam içlerine sinmez. kendilerine göre boş yaşiyorlardır mutlu da olamazlar mutsuz da. bazen bu sadece bir hayat evresi olur bazen tüm yaşam. en kötüsü budur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cehalet Mutluluktur

biliyomusun dostum, sana bu cevabı yazarken kullandığım klavyenin aslında gerçek olmadığını biliyorum.
    tuşlara basarken matrix beynime tuş takımının biraz set olduğu bilgisini gönderecek.
    aynı zamanda da tıktık sesleri duyuyomuş gibi hissetmemi sağlayacak.
    ancak senden aslında bir pil olduğum ve kapsül içinde yetiştirildiğim gerçeğini duyduğumda düşündüm de

CEHALET ERDEMDİR
    o garip gemide solucan tipli robotlardan kaçmaktansa,
    matrix beynime giden lezzet verisini değiştirmediği sürece burda kalıp,
    kullanılmış balık yağında kızartılmış cipsimi çıtırdatıp,
    aslında çürük meyvalardan yapıldığını adım gibi bildiğim meyva suyumu yudumlamak işime geliyo nedense.
    çek baba çeeek enerji bitmez benim vücutta sömürrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Mayıs 2013; 11:41:49 >

• Çok güzel yasmıssın hocam resim mükemmel keske yeniden o eski tozpembe hayata bakan kişi gibi olabilsek ama ya aynı yerde kalıyosun yada daha kötüleri görmeye baslıyosun geri dönüş yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Cehalet Mutluluktur

biliyomusun dostum, sana bu cevabı yazarken kullandığım klavyenin aslında gerçek olmadığını biliyorum.
    tuşlara basarken matrix beynime tuş takımının biraz set olduğu bilgisini gönderecek.
    ancak senden aslında bir pil olduğum ve kapsül içinde yetiştirildiğim gerçeğini duyduğumda düşündüm de

CEHALET ERDEMDİR
    aslında çürük meyvalardan yapıldığını adım gibi bildiğim meyva suyumu yudumlamak işime geliyo nedense.

yeni kafan hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Cehalet Mutluluktur

CEHALET ERDEMDİR

yeni kafan hayırlı olsun

sağol

şaka bi yana şu adamn yerinde olsam ünlü bi artist olmak istemezdim, çocuk olmak ve hep çocuk kalmak isterdim. cehaletten gelen mutluluğun doruk noktasıdır çocuk mutluluğu. ömür boyu bidaha asla yaşayamayacağmız mutluluk.

• Asıl ben teşekkür ederim @Goldstein

Yeşil Kitap derken hocam, biraz açıklayabilir misiniz? @ayhanbilgin

O bende takıntı gibi oldu,bazen dikkat etmiyorum ama bazen her kelimenin baş harfi büyük olmalı diye kendimi zorluyorum. @theycantmeasureheart

Aslında kafamda şu resmi koymak vardı ama iyi ki koymamışım :

Cehalet Mutluluktur

Bir de bu resim var

Cehalet Mutluluktur

• Dostum fazla kaptırma kendini bu filmlere. Amerikan rüyası yaşar gibi bir halin var.

Takılma böyle repliklere senaryo uydurmalarına, hayatına devam et. Matrix dediğin film saçmalıklarla dolu aptal sürüsünü kandıracak kadar gişe yapmış kalitesiz bir film.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.