CECH-4004C DATE CODE 2C kaçtlye kırılıyor bilen varmı arkadaşlar birde bunun hafızasına nasıl oyun yüklüyorsun interntte psn hesabımı ne varmış bundan nasıl oyun oynuyorsun yardımcı olurmusunuzSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
3xxx ve 4xxx serisi cihazlar sadece E3 ODE veya Cobra ODE ile ile kırılır usb harici hdd gerekecek sadece o sekilde kullanabilirsiniz fiyat ise 250 - 300 lira ve harici hdd olucaktir.
bilkurd
kullanıcısına yanıt
e3 ode cobra ode dediniz ney kartmı içine konulacak 250tlye kırdırcam vede harici hardiskmi alıcam yani
peki benim cihaz500cb ne işe arıyor 500cbı ben içine bir şey yükleyemiyormuyum bu cihazın oyun filn yükleyip oynayamıyorum yanş kırdırmam lazım öylemi harici harddisk alsam oondandamı oynayamıyorum yani 500cb sadece intrnten oynadığım oyunların ön yüklmesi iiçin sanırım ee 12gb olsa sa işimi görür nası olsa orjinal oyun
evet ode cip cihazin icine takiliyor calisma sistemi ise usb hdd den oyun oynatiyor cihaz icine yukme yapilamiyor cihaziniz 500 gb ise onun yerine daha kucuk bi hdd takip 500 gb harici bi kutu ile baglayabilirsiniz bu sekilde oyun oynaya bilirsiniz baska bi cozum yolu olmaz
cobra ode ile tüm modelleri ben kırıyorum herhangi bir sıkıntı yok forumda 2 mesajım kusura bakmayın inanın bu ps lerden ve bilgisayarlardan zaman bulup yazamadım en çok sevdiğim forum sitesine
izmirde olan arkadaşlar var ise yardımcı olurum cobra ve downgrade işlemlerinde bu işi yaptığımız için kendi monttaj yapmak isteyenlerede cobra temin edebilirim
Hocam bu cobra ode çipler nasıl memnun musunuz? her oyunu rahatlıkla oynatabiliryor mu? Dezavantajları varmıdır? Online oyunlarda sorun yaratıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: bilkurd
normal slimlerde 1A 1B 1C 2A 2B 2C ve 3xxx 4xxx serisi disindakiler kırılır
Hocam 3xxx serisinin tamamı da mı kırılmıyor yani?
date code nerede yazıyor cihazın cech 4004c yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: bilkurd
normal slimlerde 1A 1B 1C 2A 2B 2C ve 3xxx 4xxx serisi disindakiler kırılır
Hocam CECH3012B cihazım var CFW yüklenir mi flaş bellek ile?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme