Şimdi Ara

Cebe Sığmayan CEP Telefonlarından Nefret Edenler Buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "O cep telefonu değil akıllı telefon" diye bir çıkış yapmayın sakın!

Yahu arkadaş Ben Galaxy S3'e laf atıyodum baktık herif Note 2 diye bir tablet çıkardı telefon diye de satıyor.

Valla arkadaşlar ben bu zımbırtıyı cebimde taşımak istiyorum. O yüzden o kadar büyük ekran ne yazık ki alamam.

Yahu artık donanımı yazılımı kaliteli aletleri 5"'den başlatır oldular ee biz dandik telefon mu alalım yani!

Sony çıkartacak on numara telefon Xperia Z. Ama gel gör ki kocaman alet.

----

Şimdi benim gibi düşünenlerden bir ricam var:

Yine benim gibi düşünüp üst segment telefon almak isteyenlere yardım edelim lütfen.

Ben MAKSİMUM 4.5" üst segment bir ANDROID telefon alacağım. Sony Xperia Z gibi sağlam ve uzun yıllar kullanabileceğim performanslı bir cihaz önerin lütfen.
    Piyasada milyon tane telefon var takibi çok zorlaştı artık. Bu konu belki o noktada benim gibi düşünen insanlara yardımcı olur.

• 4" ideal bana göre benim telefonum neo v 3.7" ekranı var. Note 2'yi de inceledim elde o kadar büyük gelmiyor ama konuşurken ve cebe koyarken rahatsızlık yaratıyor. 4.5" civarı olarak yine xperia t, one x falan var biraz daha beklersek düşük ekran boyutlarında yüksek donanımlı cihazların da çıkacağına eminim.
  • S3 O Ekran Nedir Kardeşim Ya.. Beğenen Arkadaşlar Olabilir Ancak Kesinlikle Benim Tarzım Değil..
  • Benim kullandığım telefon , biraz aşırı küçük galiba, ama işimi görüyor. Tek kötü tarafı yazılım desteği sıfır. Ama ben android tablet ile telefon üzerinden nete bağlandığımdan, telefon genelde arabada, kablosuz şarj aletinde duruyor.

Cebe Sığmayan CEP Telefonlarından Nefret Edenler Buraya
  • Konu başlığı güzel ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığı güzel , bana göre 4 ekran bile fazla , 3.7 vonder kullanıyorum , taşıması ve koruması kolay.

Büyük ekran akıllı telefonlar taşımadan dolayı oldukça fazla kazaya maruz kalacaklardır. Tabi tercihler değişir . Telefonla gelişmiş bir oyun oynamanın bir anlamı yok bence . Bunun yerine tabletler , bilgisayarlar var .

Telefon yine telefon olarak kalsın .Kesinlikle ne kadar gelişmiş olursa olsun büyük ekran telefon almam , heves bile etmiyorum .

• 4.3 TEN FAZLASI ABARTI BENCE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrada3 -- 24 Ağustos 2013; 16:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyazi5353

3 - 3.5 inç olmalı . bu boyutta yüksek donanımlı telefonlar bakalım ne zaman çıkacak .

Çok bekleriz gibime geliyor
  • 4 ideal max 4.5 e kadar çıkarım
  • kardeşim S3ü 7 aydır kullanıyorum kullanımı kolay , tek elle kullanabiliyorum. Bende ilk aldığımda nasıl taşicam lan bunu diyodum ama alışıyosun sonra , şimdi bana s3ten ufak telefonlar oyuncak telefonmuş gibi geliyo. ama s3 ten büyük olan telefon kullanım zorluğu çektirir.
  • Arkadaşlar önereceğiniz bir telefon var mıdır? 2 aydır bakınıyorum hala karar veremedim.
  • Bence s3 tam ideal sınır.Note 2 cidden çok büyük elime zor sığıyor.
  • Ben de buyuk telefonlari pek sevmiyorum. Xperia Ray kullaniyorum, ihtiyaclarimi karsiliyor. İhtiyaclarimi karsilamadiginda da en fazla 4.2 inc bir telefon alirim. Telefon telefon gibi olmali, tablet gibi degil.

• 4inç sınırdır benim görüşüm ama büyük ekran sverlere de laf etmemek lazım. Maximum 4inç olacaksa xperia p.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 19 Ocak 2013; 23:26:50 >
  • bende bu düşüncedeydim ama yenik düştüm pes ettim artık ve note 2 sipariş ettim

bence 5 inç ideal 2013 de 5 inc full hd manyaklığı yaşanacak. bende muhtemelen note 2 den pişman olup 5 inc birşeylere heves salıcam
  • Arkadaşımda xperia arc s var. Telefonu elime aldığımda resmen aşık oldum. Boyutu çok hoşuma gitti. Fazla incelemedim. Ama bu devirde 4 inç telefon s3 MİNİ adında çıkıyorsa mini yani :) artık 4 ve üzeri çıkar gibi geliyor bana. Xperia p gayet uygun bence.

• bende aksine büyük ekran seviyorum herkesin zevki farklı oluyo sonuçta ama haklısınız donanımlı cihazlar büyük oluyo büyük yapıyolar
  • XPERİA ZL
    http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-zl/
    131.6 x 69.3 x 9.8 mm

S3
    136.6 x 70.6 x 8.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunag -- 20 Ocak 2013; 10:07:50 >
  • 4.3 ideal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.