filmi indirdim daha sonra ona uygun altyazı indirdim ama altyazı ıkı dosya halınde cd1.srt cd1.srt ikisini de bsplayer ile açıyorum yalnız sadece cd1 i goruyor.cd2 yi çalıştırmak istediğimde çalışmıyor. nasıl yapabilirim?
her iki srt dosyasının uzantısını txt olrak değiştir...cd 2 yi cd1 altına kopyala..ve sonra uzantısını srt olarak tekrar değiştir....aslında en iyisi tek cd lik bir altyazı bulman....filmi söyle sana altyazı linki verim.
quote:
Orjinalden alıntı: alehandro
her iki srt dosyasının uzantısını txt olrak değiştir...cd 2 yi cd1 altına kopyala..ve sonra uzantısını srt olarak tekrar değiştir....aslında en iyisi tek cd lik bir altyazı bulman....filmi söyle sana altyazı linki verim.
arkadasım ilk senın anlattıgın şekilde denedim zaten olmadı.Cd2 nin çıkmas gereken yerde hiçbirşey çıkmıyor. film american pie 2 25 fps
Video'nun üstüne sağ tıklayıp "Altyazı Yükle" seçeneğiyle de deneyebilirsin. İkinci cd için olan altyazı bozuk olabilir, zaman kodları kaymış olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: zapotka
Video'nun üstüne sağ tıklayıp "Altyazı Yükle" seçeneğiyle de deneyebilirsin. İkinci cd için olan altyazı bozuk olabilir, zaman kodları kaymış olabilir.
ewt zaman kodları zaten acayip birinci altyazı dosyasının son zaman kodu 80000 se ikinci altyazı dosyasının başlanguc zaman kodu 800.normalde 80000 den devam etmesi gerekmez mi?
bsplaye kullanıyorsan ctrl tuşuna basılı iken sağ ok tuşuna basıp ayarlama yapabilirsin.
denerim teşekkürler.
Sen aradığını bulmuşsun ama ben altyazıları nasıl birleştirdiğimi anlatayım ;
Benim kullandığım program ' Subtitle Workshop ' ; Link
Program açılır Tools dan 'Join Subtitles' seçilir :
Sonra çıkan pencereden add diyip birleştirmek istediğimiz altyazılar seçilir ve recalculate time işaretlenir gerekli olan fps ayarları yapılır ;
Son olarakta join denilir ve kaydetmek istediğiniz dosya adını yazıp tek bir altyazı oluşturulur ;
Basit bir işlem yada ;
2. altyazı birincinin altına eklenip zamanları elle tekrar yazılır :)
quote:
Orjinalden alıntı: Tilkea.
Sen aradığını bulmuşsun ama ben altyazıları nasıl birleştirdiğimi anlatayım ;
Benim kullandığım program ' Subtitle Workshop ' ; Link
Program açılır Tools dan 'Join Subtitles' seçilir :
Sonra çıkan pencereden add diyip birleştirmek istediğimiz altyazılar seçilir ve recalculate time işaretlenir gerekli olan fps ayarları yapılır ;
Son olarakta join denilir ve kaydetmek istediğiniz dosya adını yazıp tek bir altyazı oluşturulur ;
Basit bir işlem yada ;
2. altyazı birincinin altına eklenip zamanları elle tekrar yazılır :)
tilkea arkadaşım çok saol bu iki dosya altyazılar çok canımı sıkıyordu.Bir de bu programda şöyle bir durum war sanırım.FPS leri ayarlama.Onu nasıl yapılyor ya da yapılınca düzgün sonuç alınıyor mu kısaca bahseder misin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme